Jämför företagslån hos Creddo

 
De flesta företagare når en punkt när det är dags att satsa på allvar. Långt från alla gånger har man de likvida medel som krävs för att göra de nödvändiga investeringarna, och det är därför man då behöver ett företagslån. Lånevillkoren hos de olika bankerna kan se väldigt olika ut, både vad gäller ränta och återbetalningstid. Det är här som låneförmedlaren Creddo kommer in i bilden. Genom att använda deras gratis tjänst för att jämföra företagslån får du flera alternativ att välja på – men bara en kreditupplysning görs.
 

Creddo företagslån

Recension Creddo AB av Bank24

Räntor - 80%
Webbplats - 78%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 75%

73%

Totalbetyg

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-400 200 01
Öppet vardagar 09:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Creddo företagslån

Creddo AB
Birger Jarlsgatan 15
111 45 Stockholm
kundservice@creddo.seVillkor

  • God betalningsmöjlighet.
  • Svenskt företag.
  • Plus om borgensman finns.
  • Registrerat bolag.

 

 

Vilka är Creddo?

Creddo är en så kallad låneförmedlare med fokus på lån för företag. De har i huvudsak nischat sig mot små och medelstora företag, både mot personer med enskild firma och personer som driver bolag. Det är inte Creddo själva som lånar ut pengarna.
 
De har kontakt med ledande kreditgivare i Sverige och sammanställer olika låneförslag från dessa, så att du slipper ansöka om företagslån hos var och en av dem på egen hand. Detta kostar dig ingenting. Om du skulle välja att teckna ett lån genom Creddos jämförelsetjänst får de en kommission av kreditgivaren, det är så tjänsten finansieras.
 

Creddos samarbetspartners

När du jämför lån via Creddo skickas din förfrågan till följande samarbetspartners:
 

 

Flera låneförslag – en kreditupplysning

Tack vare Creddos tjänst kan du få flera låneförslag samtidigt som bara en kreditupplysning görs. Du behåller därför din kreditvärdighet, som annars kan sjunka när man genomgår för många kreditprövningar.
 
Låna från 10 000 till 10 000 000 kronor
Hos Creddo kan du jämföra företagslån från 10 000 till 10 000 000 kronor. Du kan också välja en återbetalningstid från 1 månad till 5 år.
 

Vad krävs för att få företagslån?

Förutsättningarna att beviljas företagslån ser olika ut beroende på hur helheten ser ut. Creddos samarbetspartners gör just en helhetsbedömning av företaget för att se vilken återbetalningskapacitet det har. Att komplettera ansökan med balans- och resultaträkning och att ha borgensman kan öka chanserna att få ett lån till företaget.
 
Rent tekniskt måste man ha enskild firma, aktiebolag, handelsbolag eller kommanditbolag för att överhuvudtaget kunna göra en företagslåneansökan via Creddo.
 
Borgensman för fler möjligheter
De flesta av Creddos samarbetspartners kräver personlig borgen för att kunna bevilja företagslån. Av den anledningen är det bäst att från början ha med en borgensman i ansökan. Det är rentav det bästa sättet att få fler valmöjligheter och bättre villkor.
 

Hur snabbt får man betala tillbaka lånet?

Samtliga av Creddos samarbetspartners låter dig betala tillbaka lånet före avtalad återbetalningstid. Rent krasst ska du också utnyttja denna möjlighet, om du kan. Här är det viktigt att vara uppmärksam på att vissa av bankerna tar ut en avgift för detta. Creddo är dock transparenta och skriver tydligt ut vilka av låneföretagen som gör så i listan med låneerbjudanden du får skickad till dig.
 

 

Snabbt och säkert med BankID

Creddo använder sig av BankID vid inloggning. På så sätt får du en snabb och säker inloggning, och låneförmedlaren kan vara förvissad om att du är du. Du behöver inte signera ansökan med BankID efter din inloggning och att du fyllt i formuläret. Du kan förstås välja att göra det för att få snabbare utbetalning.
 
Tips för att få det bästa lånet
Förutom att ha borgensman kan vi ge dig några ytterligare tips för att få det bästa lånet via Creddo. Utnyttja det faktum att detta är en jämförelsetjänst som ger dig flera olika erbjudanden att välja på.
 
Det finns flera parametrar du kan titta närmare på och jämföra för att komma fram till vad som gynnar ditt företag bäst: lånestorlek, återbetalningstid, månadskostnad samt totalt återbetalningsbelopp.
 

När får man pengarna?

Tekniskt sett går det att få pengarna samma dag som du beviljats företagslånet. Hur snabbt du får pengarna avgörs av om du väljer att signera skuldebrevet online eller fysiskt och av vilken bank du har. Snabbheten beror med andra ord inte bara på banken.