Vad gör bank24 unika?

Vår affärsmodell är väldigt enkel – vi hjälper människor att spara pengar i sin privatekonomi oavsett om man ska låna, investera eller placera.
På Bank24.se kan man se var man kan få den bästa räntan oavsett om det handlar om lån, sparande eller placeringar. Sveriges alla banker är med och det är framför allt där som Bank24 är unika på marknaden idag. Vi jämför kreditinstitut och banker i 16 olika segment inom lån och finansiering. Dessutom har vi ytterligare 15 avdelningar för sparande, konsumentjämförelser. Vi jobbar hårt med att hålla alla räntor, priser och villkor uppdaterade.
 
Sedan starten 2012 har vi haft över 1,6 miljoner unika besökare vilket innebär att vi hjälpt många svenskar till bättre villkor och räntor.

Vilka får synas på Bank24?

Bank24 försöker lista så många kreditgivare som det är möjligt. Ett krav för att få synas hos oss är att man driver en seriös verksamhet och har alla tillstånd som behövs av finansinspektionen. Transparens är ett viktigt ledord i vår verksamhet gentemot våra besökare. Du ska kunna lita på att du lånar av en seriös aktör.

Vilka är vi?

Bank24 ägs och drivs av Turneround Webb AB, som är ett webbproduktionsbolag. Jonas Larsson och Emma Larsson driver och utvecklar sajten löpande där Emma är kvalitets och innehållsansvarig. Emma har en bakgrund som skribent och kombinerat med hennes stora intresse för privatekonomi förser Emma våra besökare med djuplodande artiklar och uppdateringar.

Jonas är företagets VD och ansvarig utgivare för Bank24 och har en gedigen internetbakgrund och har utvecklat bland annat konsument jämförelser i många år och har varit aktiv på finansmarknaden sedan 15 år tillbaka. Jonas har drivit egna företag sedan 2002.

Länka till oss

Vill ni länka till oss hittar ni bildmaterial här.

Annonsera

Vill ni annonsera på bank24 finns mer information här.
 

Våra ledstjärnor och mål

Hos bank24 hittar man bästa pris eller ränta på en tjänst inom privatekonomi. Vi listar inte bara företag där vi får betalt även om bank24 får betalt av en del av företagen som listas på våran webbsajt. Vi listar alla för att ni som besökare skall få en rättvis bild av pris/ränteläget. Observera att vi tillhandahåller provision från många kreditgivare per förmedlat lån. Det kan även förekomma att listningens ordning påverkas av provisionsstorlek.
 
Spara pengar och tid. Alla Sveriges banker samlade på samma ställe.

Vi på bank24 är oberoende och opartiska. Alla våra prisjämförelser visas på ett helt opartiskt sätt då vi inte har några intressen i form av ägarskap i någon kreditgivare som visas på Bank24.

Tjänsten är helt gratis.

Vår målsättning är att samtliga Sveriges banker och kreditinstitut skall vara med i våra jämförelser. Allt för att ni som besökare skall en rättvis jämförelse inom alla privatekonomiska tjänster.

Vi låter dig behålla kontrollen över dina personuppgifter. Vi ber aldrig om personliga uppgifter när ni använder bank24.se.
 
Vi hoppas ni gillar tjänsten och hittar bästa räntan!
 

Sponsring-Välgörenhet

Bank24 stödjer att antal organisationer. Under 2020 skänker vi pengar eller sponsrar följande organisationer: Naturvårdsverket och Borås Zoo. Bank24 stödjer också utvalda idrottsklubbar: Djurgårdens IF (Hockey) samt IFK Göteborg.
 

Kontakt


 
Det får bra att komma i kontakt med oss på bank24. Använd formuläret nedan så återkommer vi snart vi kan. Om du är journalist eller representant för media och vill komma i kontakt med Bank24? Maila till info@bank24.nu.

Läs mer om hur Bank24 behandlar personlig data , cookies samt användaravtal här
 
Bank24.se drivs av:
Turneround Webb AB
Nohabgatan 11D
46153 Trollhättan
Org: 556929-7905
www.tw.se
 
Här sitter vi

 
info(snabel)bank24.se
 

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande