Företagslån hos Fedelta

Ibland händer det att ett företag behöver få loss lite pengar snabbt. Det kan röra sig om en investering som måste göras i rappet eller inköp av grejer för att kunna expediera större ordrar som kan dyka upp. Ett företag har ofta mycket av sitt kapital bundet i varor och det kan komma tillfällen då pengar behöver lösgöras för att klara av olika utgifter.
 

Fedelta företag

Recension Fedelta av Bank24

Räntor - 67%
Webbplats - 57%
Support/Öppettider - 49%
Tjänsteutbud - 56%

57%

Totalbetyg

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 033 – 720 11 30
Öppet vardagar 09:00-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Företagslån hos Fedelta

Fedelta Finance AB
Sandwalls plats 13 4tr
503 35 Borås
kundservice@fedelta.seVillkor

  • Svenskt bolag i någon form.
  • Svensk medborgare.
  • Inga skulder.
  • Minst 18 år.

 

 

Fedelta -hjälper företag ekonomiskt

Att då ta ett företagslån kan vara räddningen istället för att behöva tacka nej till ett uppdrag och därmed förlora en kund.
 

Det här kan Fedelta hjälpa dig med

Fedelta erbjuder flexibla företagslån helt utan dolda avgifter och de jobbar med alla svenska företag oavsett bolagsform. Vare sig du är egenföretagare eller aktiebolag är du välkommen att ansöka om ett företagslån hos Fedelta.
 
Fedelta Finance AB är registrerat som ett finansiellt institut hos Finansinspektionen och är därför kan du känna dig trygg med ditt företagslån. Att lånen är flexibla innebär att du när som helst kan betala tillbaka hela summan i förtid om du skulle vilja det.
 

Att ansöka om företagslån

När du ansöker om företagslån hos Fedelta kommer en digital process hantera delar av din ansökan. Du väljer det önskade lånebeloppet som kan vara mellan 25 000 kr upp till 500 000 kr och önskad återbetalningstid. Återbetalningstiden du kan välja mellan är 6 månader upp till 12 månader.
 
Efter du ansökt görs en kreditbedömning med Creditsafe och det sänds inte ut någon omfrågekopia, så kreditbedömningen går inte via UC och påverkar således inte din kreditvärdighet.
Blir din låneansökan godkänd betalas pengarna ut oftast inom 24 timmar men helgdagar och bankernas transaktionstider kan påverka.
 
Varje enskild ansökan behandlas individuellt och företagets återbetalningsförmåga är klart avgörande för om lånet blir beviljat eller inte. Fedelta försöker alltid se till helheten så därför kan det vara möjligt att trots någon enstaka betalningsanmärkning, ändå få ett lån.
 
Har du stora skulder och eller flera betalningsanmärkningar är det dessvärre inte någon bra idé att öka på skulderna ytterligare med ett lån, så det kommer sannolikt inte att beviljas då.
 
En smidig sak med Fedelta är att inte finns några dolda avgifter. Inga aviavgifter, uppläggningsavgifter, administrativa avgifter eller andra konstiga avgifter. Det enda som tillkommer på ditt lån är en månadsavgift för själva lånet. Denna månadsavgift är dessutom helt momsbefriad.
 
Månadsavgiften bestäms utifrån kreditbedömningen och är istället för ränta på lånet. Du lånar alltså pengar utan ränta och avgifter men med en enda månadsavgift istället. Att lösa lånet i förtid kostar heller inget extra.
 

Om Fedelta

Grundaren, Micael Wiklander, samt hans medarbetare har själva drivit olika företag i olika branscher och vet vad det innebär att få ett uppdrag men inte ha kapital nog för att kunna utföra uppdraget. Ett exempel är att få ett bygg- eller grävjobb men inte ha rätt maskin till arbetet och inte ha tillgängligt kapital nog att köpa in maskinen och därför tvingas tacka nej till uppdraget.
 
Storbankerna ger inte alltid lån till små företag eller nystartade företag och då kan det vara väldigt svårt att växa och utveckla sitt företag. Fedelta känner igen det där och vill främja företagsutvecklandet och näringslivet.
 
Därför erbjuds enkla och snabba företagslån med personlig service och erfarenhet ifrån din sida av staketet. Det ska vara enkelt, tydligt och snabbt. Redan från början ska du veta kostnader för lån och vilken månadsavgift det kommer att bli. Allt detta för att du och ditt företag ska kunna investera och utveckla verksamheten mot en bättre framtid.
 

Att tänka på när du lånar

Se till att alltid hålla reda på siffrorna. Låna aldrig mer än du absolut behöver och se till att det finns utrymme i budgeten för att sköta återbetalningen av lånet i tid. Vänd dig alltid till en aktör som är kontrollerad av Finansinspektionen, så som Fedelta.