Företagslån hos Aros Kapital

Aros kapital har sitt säte i Göteborg och bolaget bildades 2004. De har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen. Aros kapital är experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. De har 5 st affärsområden. Företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso samt juridisk rådgivning åt företagare i Sverige.
Aros kapital är inte den vanliga banken. Enligt egen utsago styrs bolaget av entreprenörer och innovation är en viktig grundsten i verksamheten. Aros ser människan bakom istället för siffror.

 

Arros kapital logga

Recension Aros kapital av Bank24

Räntor - 85%
Webbplats - 80%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 75%

75%

Totalbetyg

+ Många tjänster + Personlig service

User Rating: 2.14 ( 48 votes)


Kundtjänst:
Kundservice: 031-83 36 70
Öppet: Måndag – torsdag 8:30-12:00 & 13:00-17:00
Öppet: Fredagar 8:30-12:00 & 13:00-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Aros kapital

Aros Kapital
Johan på Gårdas Gata 5A
412 50 Göteborg
Org.nummer 556669-3130Villkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk registrerat bolag.

 

Företagslån

 
Bolaget erbjuder företagslån upp till 500 000 kronor för småföretagare som behöver snabb finansiering. Det som kännetecknar Aros kapitals företagslån direkt som det kallas är att det skall vara en snabb lösning för dig. Efter ansökan får du besked samma dag om du beviljas lånet. Utbetalning sker även den snabbt.

Med Aros kapital får du en partner som hjälper ditt företag att växa och inte endast en bank som bryr sig om din amortering varje månad. Räntan på lånet ligger normalt sett mellan 0,8-1,4 % per månad. För företagslån upp till 500 000 kr behövs ingen borgen.
 

 

Tjänster hos Aros Kapital

Fakturaköp
När du säljer dina fakturor till Aros kapital får du betalt direkt och de tar hela kreditrisken, oavsett viken typ av faktura som är utställd. En stor fördel med att använda deras fakturatjänst är att de tar hela kreditrisken vilket många andra banker inte gör.
 
Leasingtjänster
Aros erbjuder en leasingtjänst där du mer eller mindre kan leasa vad som helst. Bil, mobiltelefon eller andra verktyg som du behöver i tjänsten kan leasas av Aros. Du får allt samlat på ett och samma ställe. Du får skräddarsydda och förmånliga avtal, personlig service och enkel hantering.
 
Inkasso
Har du svårt att få betalt av vissa av dina kunder? Då kan du använda Aros inkassotjänst. Att driva in pengar är en sak. Att göra det på ett professionellt sätt som bygger relationer är en helt annan. Aros kapital ger dig personlig service och hanterar alla ärenden på ett affärsmässigt sätt så att du bibehåller en god kundrelation, samtidigt som du får dina pengar.
 
Juridisk rådgivning
Aros bistår även med rent legala frågor som kan tänkas dyka upp i ditt företag. De allra flesta småföretag behöver ibland hjälp för att få det juridiska korrekt och då är Aros där för att hjälpa dig. Sedan 2013 finns det juridiska tjänster genom Aros Law.
 
Med Aros får du en juridisk partner som är specialiserad på bolagsrätt, affärsjuridik och tvistemålshantering och som kan hjälpa dig med bland annat affärsavtal, personalavtal, myndighetsfrågor och tvister.