Företagslån hos Froda

 

Froda företagslån
 
Froda vill skapa möjlighet för småföretagare att växa och utvecklas. De som arbetar på företaget har själva stor erfarenhet av att driva eget företag och kan därför sätta sig in i din situation på ett bra sätt. De vet hur viktigt det är att mindre företag har tillgång till pengar när möjligheter knackar på dörren som kan få ett företag att nå sina mål.
 
De erbjuder småföretagare en lånetjänst som är tydlig och enkel för att du ska kunna lägga din energi där den behövs bäst. Att de är tydliga i sina lån skapar också en extra trygghet då du får en bra helhetssyn över de utgifter som lånet för med sig. Lånen vänder sig mot mindre företag som använder sig av försäljning på kort.

Recension Froda av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 71%
Support/Öppettider - 76%
Tjänsteutbud - 74%

73%

Totalbetyg

User Rating: 3.1 ( 33 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-684 289 70
Öppet vardagar: 09:00-17:00
Öppet lördagar: Stängt
Öppet söndagar: Stängt
Froda.se

Monetise Capital AB
Saltmätargatan 19A
SE-113 59 Stockholm
Telefon: 08-684 289 70
E-post: info@froda.seVillkor

  • En etablerad verksamhet sedan minst 12 månader
  • En månadsomsättning på minst 20000 kronor under 3 månader
  • Fysisk verksamhet eller e-handel

 

 

Ansökan

Ansökan är lättförståelig och tar inte mer än några minuter att färdigställa. Du börjar med att fylla i hur hög årsomsättning ditt/ert företag har på sin kortförsäljning. Fyll sedan i telefonnummer och e-post adress. Därefter kommer några korta frågor och när du är nöjd med din ansökan trycker du på skicka.
 
Är din ansökan helt komplett, vilket innebär att du inte behöver skicka in några kompletterande uppgifter så kan du räkna med att få svar inom två arbetsdagar.
 
Du kan läsa räkneexemplet som specificeras på ansökningssidan om du vill se vad ett lån kan kosta. Exemplet som står på Monetise hemsida är baserat på att du gör små återbetalningar varje vardag under 6 månaders tid. Det är alltså inget exakt exempel, det får du när din ansökan är komplett och inskickad.
 

 

Villkor

• Verksamheten ska ha funnits i minst 12 månader
• Det kan vara en fysisk verksamhet eller på nätet
• Omsättningen måste vara minst 20 000 kronor i månaden under en period av 3 månader.
 

Fakta om lånet

Företaget erbjuder ett förskott på din verksamhets kortförsäljningar. Ansökan tar cirka 7 minuter och du får svar inom 48 timmar. Utbetalning sker i direkt anslutning med beviljat lån och tar vanligtvis en bankdag beroende på bank och de gällande utbetalningsreglerna för respektive bank. Pengarna används till det du behöver dem till, så du kan fritt välja själv vad företagslånet ska gå till inom din verksamhet.
 
Lånet vänder sig mot dig som företagare som får intäkter varje månad genom kortbetalningar. Ditt företag kan få ett jämnare kassaflöde med hjälp av lånet eller om du behöver göra en investering som kan ge ditt företag större inkomst.
 
Lånet har ett fast pris så du slipper dolda avgifter. Du kan låna upp till en månadsomsättning och du behöver ingen personlig borgen.
 

Bra att veta om lånet

Ditt företag bör få majoriteten av sina intäkter via kortförsäljning, annars kan lånesumman bli väldigt låg. Det spelar ingen roll vilken verksamhet du driver, verksamheten kan vara fysisk eller enbart finnas online.
 
Vill du veta mer om Froda så svarar ägarna mer än gärna på frågor, så har du några är du välkommen att kontakta dem på mail eller telefon. Froda ägs av Monetise Capital som ägs av sina ursprungliga grundare Oliver Mohseni som är VD och Nicklas Storåkers.
 
Det finns inga krav på vad företagslånet ska användas till. Är ditt företag i behov av renovering, investering, utökning, utbildning eller annat så kan du alltså investera lånet där du behöver det mest.

Kontakt

Kundtjänst telefon: 08-684 289 70
Öppettider:
Vardagar 09.00 – 17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt