Välj rätt mobilabonnemang till företag

Det finns många saker att tänka på när du ska välja ett mobilabonnemang till ditt företag. Med ett bra abonnemang kommer du att kunna ge dina kunder en bättre service, något som i sin tur kommer leda till en mer gynnsam ekonomi. Ett bra sätt att ta reda på vad ditt företag behöver är att utgå från hur användandet ser ut idag. Använder du alla de samtal, data och sms som du faktiskt betalar för?
 
Letar du efter mobilabonnemang för privatpersoner kan du jämföra det här!

Företag
Surfmängd
Mån-kostnad
Fria samtal?
Fria SMS?
Bindning
Mobilnät
Se erbjudandet

Företag Hallon företagsbonnemang
Välj till mobiltelefon
Väldigt billiga priser
Spara oanvänd surf
Surfmängd6 GB
25 GB
50 GB
100 GB
Mån-kostnad99 kr
149 kr
199 kr
249 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS Ja
Bindning 0 mån
Mobilnät 3
Se erbjudandet


Företag Telenor
Dubbel surf i 3 månader.
Täckningsgaranti
Surfmängd4 GB
15 GB
50 GB
Fri surf
Mån-kostnad329 kr
329 kr
449 kr
499 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 24 mån
Mobilnät Telenor
Se erbjudandet


Företag Telness
För företagare
Samlingsfaktura
Surfmängd2 GB
10 GB
30 GB
100 GB
Mån-kostnad229 kr
329 kr
429 kr
645 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 0 mån
Mobilnät Telia
Se erbjudandet


Företag chilimobil
Viaplay ingår
Ingen bindningstid
Surfmängd6 GB
25 GB
Fri surf
Mån-kostnad249 kr
299 kr
399 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 0 mån
Mobilnät Tre
Se erbjudandet


Företag
100GB surf EU
24 mån bindningstid
SurfmängdFri surf
Mån-kostnad249 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 24 mån
Mobilnät Tre
Se erbjudandet


Företag A3 mobilabonnemang
Startavgift 199 kr
Max 50GB data
Surfmängd1GB
5GB
10GB
25GB
50GB
Mån-kostnad248 kr
348 kr
398 kr
498 kr
598 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 24 mån
Mobilnät Telenor
Se erbjudandet


Företag Telia
Bästa nätet
Samla dina produkter
Surfmängd2 GB
10 GB
30 GB
60 GB
120 GB
Mån-kostnad399 kr
449 kr
499 kr
599 kr
699 kr
Fria samtal? Ja
Fria SMS/MMS Ja
Bindning 24 mån
Mobilnät Telia
Se erbjudandet

 


 

Företagsabonnemang

Som företagare idag har du många möjligheter när det är dags att välja företagsabonnemang. Operatörerna är många och det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet företag som du bedriver. Det finns alltid ett abonnemang som passar alla. Många operatörer erbjuder även lösningar för företag som är i tillväxtfasen. Det betyder att abonnemanget växer i takt med att företaget frodas.
 
Det som skiljer ett företagsabonnemang från ett vanligt telefonabonnemang är att du kommer ha tillgång till ett flertal olika tjänster som privatpersoner inte har. Företagsabonnemang gör det t.ex. möjligt för dig att ansluta receptionen eller ett växelsystem, så väl som sköta olika sysslor eller ta emot betalningar.
 

Hur ska man tänka när man väljer?

För att du ska bli så nöjd med ditt mobilabonnemang för företaget som möjligt är det viktigt att du är noggrann i ditt val. Det betyder att du inte bör stressa fram ett beslut, utan noga kontrollera och titta igenom de olika abonnemangen som finns. Börja dock med att titta på företagets användande idag.
 
mobilabonnemang företag
 
Allt för många företag använder sig av större abonnemang än de egentligen är i behov av, vilket också betyder att en hel del pengar kastas i sjön.
 
Titta på hur ni nyttjar nedanstående.
 

  • Sms
  • Telefoni
  • Data och internet
  • Eventuella tilläggstjänster

 

Mobilabonnemang för företag – Ingen ångerrätt

Det är mycket viktigt att du som företagare läser igenom de regler och villkor som finns när du beställer ett företagsabonnemang. Orsaken till detta är för att företagsabonnemang inte har samma villkor som abonnemang för privatpersoner. Du kommer t.ex. behöva beakta att du inte har samma ångerrätt.
 
Av denna anledning rekommenderar vi att du ber operatören att få testa på företagsabonnemanget innan du väljer att teckna. Ibland finns det även möjlighet att be om öppet köp under en tid framöver.
 
Operatörerna på marknaden är många och vill du vara säker på att träffa så rätt som möjligt redan från start är det bäst att välja en välkänd operatör. Kanske är det någon som du har hört talas om tidigare eller någon som du har blivit rekommenderad. Här nedan listar vi några av Sveriges absolut vanligaste och mest uppskattade leverantörer av mobilabonnemang för företag.
 
Tele2
Telia
Tre
Telness
Telenor
Hallon

 
företagsabonnemang mobil
 

Vad finns det för fördelar med ett företagsabonnemang?

Det finns ingen som säger att du som företagare måste ha ett företagsabonnemang för att kunna hantera din verksamhet så väl som dina kunder, men det råder ingen tvekan om att det kommer underlätta för dig. Fördelarna med att ha ett mobilabonnemang är helt enkelt många fler än nackdelarna.
 
Tidigare nämnde vi några få av de många fördelar som finns med ett mobilabonnemang, men det är inte bara betalning och växelsystem som abonnemanget kan fixa åt dig. Med ett riktigt bra företagsabonnemang kommer du att kunna få tillgång till många unika och hjälpsamma funktioner i telefonen.
 
Du får ett bättre pris på samtal och surf så väl som en enklare fakturering och även möjlighet att styra samtalspotten om det skulle vara så att ditt företag växer sig större. För den som önskar finns det även möjlighet att välja mellan olika typer av växeltjänster, till exempel så kommer du att kunna få ett växelnummer som leder direkt till ditt företag.
 

Jämför innan du väljer

Precis som med vilken tjänst eller produkt som helst är det viktigt att du jämför mobilabonnemang för företag innan du väljer. Genom att titta på vad de olika operatörerna kan erbjuda och till vilket pris är det lättare för dig att göra ett bättre och mer hållbart val.