Sevenday lån

 
Sevenday lån
Sevenday är en svensk aktör specialiserad på privatlån, billån samt sparande på både vanliga sparkonton och konton med fastränta. Privatlånet är ett vanligt blancolån utan säkerhet med ett högsta lånebelopp på 300 000 kr.
 
SevenDay Finans AB är auktoriserat som kreditmarknadsbolag hos Finansinspektionen och står under myndighetens tillsyn. Med denna auktorisation kan SevenDay bedriva såväl inlåning som utlåning. För sparprodukterna gäller den statliga insättningsgarantin.
 
Se till att jämför privatlån innan du bestämmer dig. Det finns mycket pengar att spara, i jämförelsen nedan väljer du belopp och återbetalningstid så filtrerar vi de bästa lånen åt dig
  

Sevenday privatlån

Hos Sevenday kan du låna mellan 10 000–300 000 kr och återbetalningstiden anger du till mellan 1-12 år. En specialitet med Sevendays privatlån är det stora fokuset på samlingslån. Sevenday erbjuder dig inte bara att låna ett belopp som täcker dina utestående krediter och smålån utan löser dem även åt dig automatiskt. Kom bara ihåg att klicka i rätt ruta i ansökningsformuläret!
 
Privatlånet hos Sevenday är konstruerat för att du ska få största möjliga flexibilitet. Till exempel finns möjlighet att göra tillägg till lånet (upp till den maximala kreditgränsen på 300 000 kr). Dessutom kan du ansöka om betalningsfria månader. Självklart kan du betala tillbaka hela lånet alternativt göra extra inbetalningar när du vill.
 

Hur fungerar Sevenday lån?

Sevenday verkar enbart på nätet varför du ansöker om ditt Sevenday privatlån på webbplatsen. Låneprocessen är föredömligt enkel och när du har skickat in din ansökan får du ett preliminärt besked direkt på skärmen.
 

 
Börja med att fylla i önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid för att därefter fylla i de vanliga person- och adressuppgifterna. Laborera gärna med reglagen för lånebelopp och återbetalningstid för att se hur olika val slår på månadskostnaden. Vill du ansöka om ett samlingslån klickar du i rutan “Samla lån”. Är ni två som ansöker (medsökande) ska ni ange bådas personuppgifter.
 
I nästa steg godkänner du lånevillkoren, kontrollerar att dina uppgifter stämmer och kan sedan skicka in din ansökan. Du får därefter ett preliminärt besked omgående. Att du kan få ett besked direkt beror på att Sevenday har en direktkoppling till Upplysningscentralen (UC) och kontrollerar din kreditinformation automatiskt för att matcha den mot de kriterier man har satt upp.
 
Du betalar givetvis inget i samband med ansökan om ett Sevenday privatlån. Blir din ansökan beviljad utgår emellertid en uppläggningsavgift på för närvarande 495 kr. Denna avgift läggs på den första månadsbetalningen. Sedan tillkommer en aviavgift på 15 kr på varje månadsbetalning. Räntan sätts individuellt med kreditupplysningen som grund och den är rörlig under hela låneperioden.
 

Villkor hos Sevenday

Grundkraven för att låna hos Sevenday är följande:

  • Du ska vara minst 20 år
  • Du ska ha en fast inkomst från fast anställning, pension eller egen firma på minst 120 000 kr per år före skatt
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste tre åren
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden.

 
Ansöker du med en medsökande gäller att minst en av de sökande ska ha en fast anställning alternativt vara pensionär eller driva egen rörelse. Dessutom ska båda ha samma folkbokföringsadress.
 
Övrigt
Sevenday erbjuder nya kunder en prisgaranti. Den innebär att Sevenday, i det fall du efter att ha fått dina pengar utbetalda får ett erbjudande med mer förmånliga villkor, matchar de bättre villkoren. Det finns en del krav som ska vara uppfyllda för att prisgarantin ska träda in, men likväl är erbjudandet klart intressant.
 
Sevenday erbjuder också, i samarbete med BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, liv- och låneskydd. Mot en premie får du dina månadskostnader betalda i det fall du blir sjukskriven eller arbetslös.