Risicum snabblån och krediter

 
Alla behöver då och då lite hjälp på traven när det gäller ekonomin. En kreditgivare finns där för dig för att vara den hjälpande handen. Risicum är ett företag som påbörjade sin verksamhet redan 2005, men som började låna ut krediter 2008 till den svenska marknaden. Bolaget har även ett varumärke som heter Lånbutiken.se

Risicum

Recension Risicum av Bank24

Räntor - 75%
Webbplats - 82%
Support/Öppettider - 98%
Tjänsteutbud - 70%

81%

Totalbetyg

+ Låna utan UC + Belopp ända till 50 000 kronor.

User Rating: 3.28 ( 2 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-1245 1987
Öppet vardagar 07:00-21:00
Öppet lördagar 09:00-17:00
Öppet söndagar 11:00-17:00
Risicum snabblån

Risicum Capital AB
Sankt Göransgatan 66, 8 Tr.
112 33 Stockholm
kundtjanst@risicum.seVillkor

 • Ej skuldsaldo.
 • Svensk medborgare.
 • Minst 20 år.

 

Kreditgivaren Risicum

Risicum följer konsumentverkets riktlinjer och är under tillsyn av finansinspektionen – allt för att du som kund ska känna dig trygg i deras händer. Risicum är ett erfaret, pålitligt och flexibelt företag som värnar om dig som kund.
 
Risicum Capital AB har kontor i både Åbo och Stockholm och är ett privatägt aktiebolag. Risicum vänder sig till privatkunder som inte kan låna av banker eller andra traditionella låneinstitut. Deras syfte är att finnas där för dig som kund när det verkligen gäller. Ibland hopar sig räkningarna samtidigt som julen nalkas och födelsedagar stakas – då är Risicum räddaren i nöden.
 

Vem får ta lån av Risicum?

Risicum är ett kreditgivare som sätter kunden i första rum. Men de har såklart krav på dig som ansöker om kreditlån, dessa ser ut så här:

 • Du ska vara 20 år fyllda
 • Du ska vara bosatt i Sverige
 • Du ska kredit- och rätt handlingsförmåga

 
Risicum utför ingen UC på sina kunder. Det beror på att de vill vara flexibla i sina tjänster. De vill inte att du som kund ska ha ett flertal förfrågningar hos UC, då de sänker ditt kreditvärde. På så sätt är Risicum ett företag som ser allt ur kundens perspektiv och inte vinstens.
 

Hur tar man lån hos Risicum?

Att ta ett lån hos Risicum är enkelt. Du kan låna upp till 50.000 kronor utan UC och krångel. Följ dessa steg för att avklara denna månads vardagskris!
Gör så här!

 • Skapa en profil på Risicums hemsida
 • Identifiera dig med e-legitimation
 • Ansök om den summa du behöver
 • Få besked inom fem minuter
 • Få insättning samma dag

 
Varför ansöka om lån hos Risicum?
Därför att Risicum har hög kundnöjdhet och använder sig av flexibla metoder. Ett kreditlån har även lägre ränta än ett vanligt snabblån, vilket är fördelaktigt för dig som behöver ett enkelt och billigt lån utan krångel.
 
Risicum har även en flexibel återbetalning, där du betalar 10% varje månad. Det finns heller inga dolda avgifter, som rubbar dina vardagliga och framtida bestyr.
 
Då Risicum sätter dig som kund i första rum, har de även en kalkylator samt artiklar om ansvarsfullt lånande. De har även alla kontaktuppgifter du kan tänkas behöva, så du känner dig trygg med deras tjänster. De är även medlemmar i SKEF (Svenska Konsumentkreditföretagens Ekonomisk Förening) som arbetar för en sund och transparent marknad för kreditgivare och dess lånetagare.
 
Dina lån, dina personliga uppgifter och dina behov och önskemål är helt säkra i Risicums händer.