Lån för alla – betalningsanmärkning OK

 

Lån för alla

Recension av Lån för alla

Räntor - 55%
Webbplats - 56%
Support/Öppettider - 72%
Tjänsteutbud - 51%

59%

Totalbetyg

User Rating: 2.17 ( 21 votes)

Villkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Betalningsanmärkning OK.
  • Årsinkomst på minst 110 000 kr
  • Minst 20 år.

Kundtjänst:
Telefonnummer: 0431–47 22 93
Öppet vardagar –
Öppet lördagar –
Öppet söndagar –

Lån för alla
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm 
Lanforalla.se är ett dotterbolag till den stora kreditjätten Freedom Finance Holdings AB som även driver en annan svensk lånetjänst.
Lån för alla är en lånemäklare som framför allt vänder sig till personer som har en pressad ekonomisk situation.
 
De tillåter att man har betalningsanmärkningar men man får ej ha ett skuldsaldo eller skuldsanering liggandes. Man kan ansöka om ett lån mellan 5000 kr upp till 600 000 kr. De säger själva att de inte bara ser till din kredithistorik utan också till framtida möjligheter att kunna betala av lånet.
 

 
Rent praktiskt fungerar det så att man ansöker via deras webbsida och när ansökan är iväg skickad kommer Lån för alla att ta fram förslag som passar er bäst. Lån för alla samarbetar med flera olika långivare. Flera av dem godkänner att man har betalningsanmärkningar.
 
Den stora fördelen för dig som kund är att istället för att söka lånet till varje enskild bank söker du lån hos Lån för alla som hjälper dig att finna en långivare som bäst passar dina förutsättningar.
 
Ränta hos Lån för alla
Räntan bestäms individuellt i samband med kreditupplysningen som kommer tas på dig när man skickar iväg ansökan. Räntan sätts individuellt beroende på vilka ekonomiska förutsättningar som man har. Tidigare kredithistorik , framtida möjligheter samt nuvarande sysselsättning och årsinkomst är några av de faktorer som påverkar hur räntan sätts.
 
Ränteintervallet är för närvarande 2,99–34,36%. Man kan låna till vad man vill så det finns inga restriktioner på vad pengarna får användas till. Har man flera olika smålån med hög ränta kan man samla lånen hos Lån för alla för att på så sätt få ner räntekostnaden.
 

Villkor som måste uppfyllas

För att kunna använda Lån för allas tjänst måste vissa krav vara uppfyllda. Grundkraven är:
–> Man skall ha fyllt 20 år
–> Årsinkomst på minst 110 000 kr
–> Ingen nuvarande skuld hos kronofogden.
–> Man får inte heller ha en pågående skuldsanering.