Lån från Klicklån

 

klicklan

Recension Klicklån av Bank24

Räntor - 65%
Webbplats - 55%
Tjänsteutbud - 55%

58%

Totalbetyg

User Rating: 2.73 ( 2 votes)

Villkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk medborgare.
  • Fast inkomst av tjänst.
  • Minst 20 år.

Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-55905514
Öppet vardagar 09:00-18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Klicklån
Box 1315
171 25 Solna 
Hos Klicklån kan man enkelt låna upp till 40 000 kronor och få svar direkt . Klicklån samarbetar med Thorn Svenska AB en av landets största leverantörer vad gäller lån och finansiering, elektronik och uthyrning. Klicklån ser till den sökandes privatekonomi just för att man ska ha ekonomiska möjligheter att ta ett lån utan att få en för hög belastning på sin privata ekonomi.
 
Företaget erbjuder en ränta som är individuellt anpassad och man kan välja mellan att betala tillbaks lånet på upp till 7 år. När man har fyllt i sin ansökan så behöver man inte vänta på ett brev i brevlådan då man direkt kan signera med e-legitimation vilket gör att allting går väldigt snabbt och smidigt.
 
I vissa ansökningsfall så kan några frågor ställas för att man bättre ska kunna se hur sökandes ekonomiska situation ser ut.
 

 

Fakta om lånet

Klicklån lånar ut belopp mellan 10 000-40 000 kronor. Man kan välja att betala ett lån på 1-7 år eller betala hela summan med en gång.
Det krävs ingen säkerhet för att kunna ansöka om lån hos Klicklån, däremot så tittar man på den ekonomiska situationen hos sökanden. Man behöver heller inte svara på några krångliga frågor vad pengarna ska användas till. Man fyller enkelt i ett formulär, väljer summan man önskar låna.
 
Efter det görs en kreditprövning online vilket innebär att man får svar på sin ansökan direkt. Man ska vara 20 år utan betalningsanmärkningar för att kunna göra en ansökan.
När ansökan blivit godkänd och man har signerat så betalar Klicklån ut pengarna direkt till kontot.
 
Detta gäller helgfria dagar eller nästkommande vardag efter helg. Har man gjort en ansökan efter klockan 11 på en vardag så finns pengarna på kontot dagen därpå.
 
Om man inte har möjlighet att skriva under ansökan med e-legitimation så kommer det istället hem ett brev med låneavtal som skrivs under och returneras till Klicklån.
 

Kontakt

I Samarbete med Thorn Svenska AB
Box 1315
171 25 Solna
Org nr: 556136-8480
Tel kundservice: 08-55905514
Email: info@klicklan.se