Viaconto omdöme – lån utan UC

 
ViaConto ingår i gruppen VIA-SMS som grundades i Lettland 2008. Då företaget varit så snabbväxande och uppskattat, så har de höjt lånesumman för dig som kund. Du kan ansöka om så mycket som 50.000 kronor hos ViaConto.

Viaconto

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Recension Viaconto av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 72%
Support/Öppettider - 68%
Tjänsteutbud - 72%

71%

Totalbetyg

User Rating: 3.12 ( 3 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-660 29 50
Öppet vardagar 08:30-17:00
Öppet lördagar 10-16
Öppet söndagar Stängt
Viaconto

ViaConto Sweden AB
Holländargatan 27
113 59 Stockholm
info@viaconto.seVillkor

 • Betalningsanmärkningar kan vara OK.
 • Svensk medborgare.
 • Minst 18 år.
 • Deklarerad inkomst i Sverige

 

Kreditgivaren Viaconto

ViaConto är ett bolag som har hög kundnöjdhet och snabba processer. Vad mer kan man önska sig av en kreditgivare? Att ta ett lån kan ibland kännas motigt, men med ViaConto har det aldrig känts lättare. De erbjuder snabba överföringar med säkra metoder. De är både Tryggmärkta och använder sig av SSL Security för att du som kund ska kunna ansöka utan krångel och paranoia.
 
Företaget sätter kunden i första rum och använder sig av den senaste tekniken för att skapa en trygg kundkontakt. De har även en uppskattad kundservice som gör att de är väletablerade och omtyckta på den svenska marknaden.
 

Hur tar du ett lån hos ViaConto?

Det är enkelt! ViaConto har skapat en pedagogisk hemsida där ett lån endast ligger några steg bort.
Dessa steg ser ut såhär:

 • Ansök online på ViaConto genom att trycka på “Välj belopp”
 • Identifiera dig med e-legitimation och skapa en profil
 • Få ditt besked inom fem minuter
 • Få pengarna skickade samma dag

 
Krav som ställs av Viaconto
ViaConto genomför också en rutinmässig kreditprövning. Om du har lånat av ViaConto tidigare, kommer de även att kolla så att du har kvar din eventuella återbetalningsförmåga.
Likt alla kreditgivare har ViaConto vissa kriterier som helst ska uppfyllas för att du ska beviljas ett lån, dessa är följande:
 

 • Du ska vara myndig
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige
 • Du ska ha ett privatkonto på en svensk bank
 • Du ska ha en mobiltelefon med tillhörande mobilnummer
 • Du ska ha deklarerad inkomst i Sverige
 • Du ska ej leva under skyddad identitet

 

Varför ska du ta ett lån hos ViaConto?

Hos ViaConto slipper du allt pappersarbete som en vanlig bank kräver. ViaConto har även en hög kundnöjdhet och du kan dessutom låna upp till 50.000 kronor.
 
De har heller inga dolda avgifter som sätter käppar i hjulet för dig i nöd. ViaConto är ett kompetensbaserat, kundfokuserat och erfaret företag som är lättillgängligt. Du kan både ringa, mejla och Skypa med dem om situationen kräver det. ViaContos öppettider är följande:
 
Vardagar: 08.30-17.00
Lördagar: 10.00-16.00
 
Du bestämmer själv avbetalningsperioden, som löper upp till 40 månader. Månadsräntan ligger på 3.3% och ViaConto litar på att du betalar inom den tidsram du planerat.
 
När kunder talar om ViaConto hör man ofta ord som “flexibelt”, “snabbt” och “suveränt” – så vad väntar du på? Ansök redan idag om ett lån hos ViaConto och få besked inom fem minuter. Vardagsekonomin är inte alltid friktionsfri, men ViaConto är det. Glöm ångesten av obetalda räkningar och torftiga julklappar: Ge dig själv den hjälp du förtjänar!