SMSpengar – lån, krediter och omdöme

 
Hos Smspengar kan du ta ett lån upp till 30 000 kronor och på köpet slippa både UC och årsavgift. Välj enkelt mellan ett flexibelt smålån eller en kontokredit där du endast betalar tillbaka den utnyttjade krediten. Smspengar har nyligen sänkt sin ränta med 63%, vilket bådar gott för många nya kunder. GF Money Consumer Finance har även ett varumärke som heter Expresskredit.se samt GF money

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se
 

SMSpengar

Recension SMSpengar av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 75%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 71%

69%

Totalbetyg

+ Snabb låneprocess + Någorlunda låg ränta

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 018-71 00 02
Öppet vardagar 08:00-18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
SMSpengar

GF Money Consumer Finance
Östra ågatan 31
753 22 Uppsala
info@smspengar.nuVillkor

  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Svensk medborgare.
  • Minst 18 år.
  • Deklarerad inkomst

 

En kort presentation av Smspengar

Smspengar är ett företag från Uppsala som grundades 2007 och har hängt med i lånebranschen i över ett decennium. Företaget erbjuder som sagt smslån och flexibla krediter som du som kund kan ansöka om på nätet genom ifyllning av formulär.
 
Ansökningsprocessen är enkel och beskedet ges samma dag, eftersom Smspengar fokuserar på snabbhet och smidighet i dagens rappa samhälle. Smspengar synas av både Finansinspektionen och Konsumentverket för att fortsätta vara en av marknadens seriösa långivare där du kan känna dig trygg.
 
Eftersom Smspengar har mångårig erfarenhet har det också blivit uppenbart att deras kundkrets har växt med åren.

Kostnader hos Smspengar

Den nominella årsräntan som tillämpas ligger numera på 39,3% och därtill kommer en uppläggningsavgift om 320 kronor samt en aviavgift om 35 kronor och en uttagsavgift på 49 kronor när du väljer kontokrediten.
 
Det innebär att om du väljer en kontokredit på 15 000 kronor och en avbetalningsplan på 12 månader, kommer det totala beloppet att uppgå till 21 055 kronor, eftersom den sista månaden skapar en högre effektiv ränta som landar på 56,73%. Det lägsta beloppet du kan låna är 5000 kronor och det högsta är 30 000 kronor.
 
Återbetalningen kan betalas som ett lägsta månadsbelopp på 6% av skulden eller motsvarande 350 kronor (beroende på vilket som är högst), men självklart kan du också välja att betala tillbaka allt i en rasande fart och få slut på lånet snabbare. Detta medför inga extra kostnader.
 

Så fungerar lån hos SMSpengar

När du vill ansöka om en kontokredit eller ett lån, går du bara in på https://www.smspengar.se och väljer belopp och uppger ditt bankkontonummer. Skulle du tycka att låneformuläret känns krångligt kan Smspengars kundtjänst hjälpa dig med hela processen.
 
Dock är ansökningsprocessen så pass enkel att detta förmodligen är föga troligt. I samma veva som du ansöker och blir beviljad, skapar du ett konto hos dem där du får tillgänglighet över dina månadskostnader och tips på hur du bäst styr dina betalningar och utgifter. På så sätt slipper du pappersarbete och borttappade fakturor som hamnar på villovägar.
 
När du har blivit beviljad kontokrediten/lånet bestämmer du hur mycket du vill ta ut vid första uttaget och får på så vis dessa pengar utbetalade till det bankkonto som du uppgett vid registreringen. Återbetalningen sker månaden efter första uttaget.
 

Krav

Hos Smspengar gäller 0 betalningsanmärkningar, 0 ärenden hos Kronofogden samt en god inkomst som visar att du har råd att betala av på lånet. Åldersgränsen ligger mellan 18-72 år och du måste ha varit bosatt i Sverige under de senaste 2 åren.