Slantar snabblån utan UC

Slantar.nu vet vikten av att erbjuda snabba och trygg lån. Det enklaste sättet att ansöka är genom att använda sig av den vanliga eller den mobilanpassade hemsidan. Med hjälp av lånekalkylator kan du själv räkna ut vad din månadskostnad kommer att bli beroende på hur stort belopp och hur lång löptid du önskar.
 

Slantar.nu

Recension Slantar.nu av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 58%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 80%

67%

Totalbetyg

+ Snabblån utan UC + Generösa villkor - Dålig hemsida

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-145558
Öppet vardagar 08:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Slantar - låna utan UC

Untie Lending AB
Box 396
541 28 SkövdeVillkor

  • Folkbokförd adress i Sverige
  • Minst 20 år
  • Betalningsanmärkning kan vara OK
  • Ej skuldsaldo hos kronofodgen

 

 

Slantar.nu – Snabblån utan säkerhet och UC

Hos Slantar.nu har du som privatperson möjlighet att ansöka om snabblån och privatlån, även kallade blancolån, för olika ändamål. Här ansöker du utan att någon UC tas och du kan räkna med en rimlig ränta och bättre villkor än hos många andra långivare. Slantar.nu erbjuder lån mellan 3000 till 30 000 kronor på en löptid upp till hela 5 år.
 
Slantar.nu erbjuder endast annuitetslån. Det betyder att din månadskostnad kommer att vara densamma under hela låneperioden. I början kommer ditt månadsbelopp till största del att bestå av ränta, men i takt med att du betalar så amorterar du allt mer på själva lånebeloppet. Här behöver du inte oroa dig för några dolda eller tillkommande avgifter. Det enda du betalar är lånet och räntan.
 

Blancolån utan UC

En enkel kreditupplysning hos Upplysningscentralen kan snabbt sätta käppar i hjulen för den som vill ansöka om ett lån och därför har Slantar.nu valt att samarbeta med ett annat kreditupplysningsföretag. Långivaren hämtar alltså ingen information om dig från Upplysningscentralen, utan använder sig istället av andra kreditupplysningsföretag.
 
För tillfället samarbetar Slantar.nu med kreditupplysningsföretaget Bisnode, men detta är något som kan ändras i framtiden. Det som är viktigt för dig som låntagare att veta är att Upplysningscentralen aldrig kommer att användas. Det betyder att du har möjlighet att ansöka om lån eller krediter på annat håll, utan att Slantar.nus kreditupplysning kommer att vara ett hinder.
 

Lån trots betalningsanmärkningar

När du lånar pengar hos Slantar.nu är det inte din historia som har betydelse, utan hur din ekonomi ser ut idag. Det betyder att du kommer kunna låna pengar, även om du skulle ha en betalningsanmärkning på dig. Det har förstås betydelse hur länge sedan det var du fick din anmärkning, men sällan spelar anledningen till betalningsanmärkningen någon större roll.
 
För att du ska kunna låna pengar med en eller flera (upp till tre) betalningsanmärkningar hos Slantar.nu gäller det att anmärkningarna är minst 6 månader gamla.
 
Filosofin är att alla människor kan göra misstag och det viktigaste är att man i dagsläget har en balanserad ekonomi som kan hantera de ansvar som kommer med ett lån. En betalningsanmärkning som är mindre än 6 månader gammal eller en skuld hos Kronofogden gör att din ansökan automatiskt kommer att bli nekad.
 

Säkerhet och trygghet

Slantar.nu har tillstånd från Finansinspektionen att låna ut pengar. Man kan nämligen inte låna ut pengar hur man själv önskar. Tillståndet säkerställer så att regler och lagar följs, vilket är viktigt både för Slantar.nu och för kundernas säkerhet. Skulle någon av dessa regler brytas så kan långivaren bli av med tillståndet och får därmed inte längre erbjuda några lån.
 
Skulle du känna dig osäker eller ha frågor om hur ett blancolån utan säkerhet går till kan du alltid komma i kontakt med kundtjänst via mejl eller telefon, vardagar mellan 08.00 och 17.00.