Saldo kreditlån – information

 

Saldo

Recension Saldo av Bank24

Räntor - 62%
Webbplats - 71%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 82%

69%

Totalbetyg

+ Använder inte UC - Hög ränta - Väldigt låg godkännande grad

User Rating: 2.75 ( 5 votes)

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se
Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-4650 1931
Öppet vardagar 08:00-15:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Saldo lån

 
Tact finance AB
Sveavägen 98 Plan 5
113 50 Stockholm
kundtjanst@saldo.comVillkor

  • Inga betalningsanmärkningar
  • Bosatt i Sverige i minst 2 år
  • Månadsinkomst på 13 000 kr.
  • Minst 23 år.

Om Saldo

 
Saldo har aktivt arbetat fram en lånelösning som möter kundernas krav och önskemål på lånemarknaden. Idag vill man ha enkla och snabba lån som ger flexibilitet i vardagen men som inte är allt för dyra. Att ha många kreditkort som tar plats i plånboken känns onödigt, dessutom kan det vara svårt att hålla reda på vilka krediter man har.
 
Saldo har 3 st olika produkter som erbjuds. Saldo SMS-lån där du lånar upp till 5 000 kr utan UC. Saldo kredit som är ett kreditlån upp till 20 000 kr samt Saldo lån som är en större kredit upp till 100 000 kr.
 

 
Saldo erbjuder ett kreditlån där du helt enkelt har ett kreditutrymme hos Saldo. Du behöver aldrig använda mer än det du behöver och blir enbart fakturerad för det belopp du har utnyttjat inklusive ränta. Du ansöker om det kreditbelopp du önskar mellan 5000 och 20 000 kronor, sedan är det fritt att använda pengarna hur du vill.
 
Saldo har även ett SMS-lån där du kan låna mellan 1000-5000 kr. Du får besked direkt på skärmen och det tas ingen UC då kreditupplysningen sköts via Bisnode. Blir din ansökan godkänd betalas lånet ut direkt till valt konto. Du måste betala tillbaks lånet inom 90 dagar.
 
Krediten fungerar precis som ett kreditkort men du slipper själva kortet. Det kostar inget extra om du vill betala in pengarna du har lånat i en klumpsumma och det finns inga bindningstider att bry sig om, du kan därför säga upp din kredit när som helst så länge hela beloppet är återbetalt. Kostnaden för lånet är enbart en månadsränta som faktureras varje månad.
 
När du behöver använda pengar från ditt kreditutrymme loggar du enkelt in på dina sidor på Saldos hemsida och för över pengar till ditt vanliga bankkonto. Du behöver inte föra över hela din kredit utan bara det belopp du ska utnyttja. Behöver du ytterligare pengar så gör du en ny överföring. Snabbt och smidigt och du slipper att ha något annat kort än ditt vanliga bankkort.
 

Kund hos Saldo

Som kund hos Saldo är du viktig. Du ska känna dig trygg med att lämna ut de uppgifter företaget kräver i samband med en låneansökan därför arbetar företaget mot att lämna samma uppgifter om sig själva till dig som kund. Deras lån är till för att förbättra sina kunders vardag och inte vara ett lån som alla andra.
 
De förespråkar också ansvarsfull kreditgivning och är noga med att du som låntagare ska ha råd att ta ett lån. Man ska aldrig låna mer än man behöver och heller inte låna för att klara av att lösa andra skulder så att man hamnar i en ond spiral där man tar lån på lån för att få ekonomin att gå ihop.