Nystart finans privatlån

Nystart finans är en ny aktör på den svenska kreditmarknaden. Hos dem kan du låna mellan 20 000 kr – 500 000 kr med en återbetalningstid på 1-15 år. Nystart Finans Sverige AB som bolaget heter erbjuder dig vad de själva kallar Nystartlånet som är ett samlingslån utan säkerhet. Ränteintervallet för lånet ligger mellan 10,9% till 28,9% med en maximal ränta på 33%. Ju bättre finansiella förutsättningar, desto lägre ränta kommer du att erbjudas.
 

Nystart finans

Recension Nystart finans av Bank24

Räntor - 45%
Webbplats - 85%
Support/Öppettider - 65%
Tjänsteutbud - 75%

68%

Totalbetyg

+ Betalningsanmärkningar samt skuldsaldo kan vara OK - Hög ränta

User Rating: 1.01 ( 6 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-410 203 04
Öppet vardagar 09:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Nystart finans

Nystart Finans Sverige AB
Box 5281
102 46 StockholmVillkor

  • Skuldsaldo hos kronofogden kan vara OK.
  • Svensk medborgare.
  • Månadsinkomst på 22 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Nystartslån hos Nystart Finans

Sitter du fast med många mindre lån eller har du dragit på dig betalningsanmärkningar? Då kan Nystart finans vara ett alternativ för dig. De bryr sig inte så mycket om din ekonomiska historia utan ser mer till vilka förutsättningar som finns i nuläget. Faktorer som starkt väger in i deras kreditbeslut är vilken inkomst du har samt vilka kostnader du har per månad.
 

Hur går det till?

Du skickar in din ansökan via deras webbsajt eller ringer in till dem. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på ett antal frågor som rör din bostad, yrke, inkomst, andra krediter och familjesituation och hel del andra saker kring dig som person. Formuläret tar ca 2 minuter att färdigställa.
 
En av kreditspecialisterna hos Nystart finans kommer sedan att ringa upp dig för en rådgivning och granskning av dina uppgifter. De ger besked om vilka krediter som kan samlas samt om eventuella skulder hos kronofogden kan lösas. Du får sedan ett ränteförslag samt en månadskostnad som skall ligga lägre än din befintliga kreditkostnad. Sköter du dina betalningar utan anmärkning kommer du under vägens gång också ha möjlighet att få räntan på ditt lån sänkt.
 

 

Vilka är grundkraven för ett Nystartslån?

 

  • Ålder 18-62 år
  • Minst en fast anställd
  • Minimum inkomst 22 000 kr/mån

 

Kan man låna med betalningsanmärkningar?

Ja. Nystarts finans kommer mer på vilka förutsättningar som du har idag och inte så mycket vilken kredithistorik du haft. Du kan alltså ha haft en dålig kreditvärdighet och ändå få möjligheten att samla dina dyra småkrediter till ett större privatlån med bättre ränta.
 

Kan man låna trots skuld till kronofogden?

Under vissa förutsättningar kan du faktiskt det. Det gör nystart finans unika i Sverige som enda kreditbolag som kan erbjuda detta. Det kräver dock att du skaffar en medsökande. Du kan alltså inte själv söka lån med skuld till kronofogden.