Nanokredit snabblån och kreditlån

 
Nanokredit är numer en välkänd långivare på den svenska marknaden. Genom att erbjuda snabba lån via hemsidan, en enkel ansökningsprocess och snabba utbetalningar är företaget utan tvekan en konkurrenskraftig aktör på marknaden. Bolaget har även ett varumärke som heter Nanoflex.se samt Cash Republik

Nanokredit

Recension Nanokredit av Bank24

Räntor - 60%
Webbplats - 75%
Support/Öppettider - 68%
Tjänsteutbud - 60%

66%

Totalbetyg

+ Lån utan UC + Endast 50 000 kr i inkomst för att få låna

User Rating: 2.95 ( 2 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-590 757 00
Öppet vardagar 08:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Nanokredit lån

Na No Invest & Finans AB
Johanneslundsvägen 2
194 61 Upplands Väsby
info@nanokredit.seVillkor

  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Svensk medborgare.
  • Minst 20 år.
  • Årsinkomst på minst 50 000 kr

 

Nanokredit snabblån

Funderar du på att utöka semesterkassan? Eller har det uppstått oförutsedda utgifter som inte kan vänta? Då kan den här artikeln vara något för dig.
 
Företaget Nanokredit är en långivare som står under finansinspektionens tillsyn och stoltserar med att vara ett riktigt tryggt val för kunden. Företaget erbjuder krediter mellan 2000 – 25 000 kr utan varken aviavgifter, ansökningsavgifter eller några som helst dolda avgifter. Vid beviljad ansökan skickas fakturorna ut via e-post.
 

När betalas lånet ut?

Ditt lån blir utbetalat omgående efter att det blivit godkänt. Om detta sker innan kl. 14.00 kommer du hitta pengarna på ditt konto redan samma dag. Skulle utbetalningen ske efter 14.00 erhåller du lånet följande vardag.
 

Hur tar man lån hos Nanokredit?

Att ansöka om lån hos Nanokredit är ytterst enkelt. Det enda som krävs är att du går in på företagets hemsida, anger uppgifterna som efterfrågas och identifierar dig med hjälp av BankID. Därefter blir din ansökan antingen godkänd eller avslagen. Det tar således endast ett par minuter att ansöka om lån.
 
Krav hos Nanokredit
Precis som alla andra långivare ställer Nanokredit vissa krav på dig som ansöker om lån. Man gör alltid en individuell bedömning, men kraven är följande:

  • Du är mellan 20-65 år
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du är svensk medborgare
  • Du har en årsinkomst på minst 50 000 kr
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har inget skuldsaldo hos kronofogden

 
Det finns ett flertal skäl att välja Nanokredit. För det första kan man nämna det låga kravet på årsinkomst – det är svårt att hitta en långivare med lägre krav! De allra flesta svenskar lyckas tjäna ihop 50 000 kr före skatt varje år, så på den fronten är företaget mycket generöst.
 
När företaget tar kreditupplysningar använder man inte UC, vilket innebär att banker eller andra långivare inte kommer kunna se din låneansökan hos Nanokredit. Detta är givetvis till din fördel, eftersom många låneansökningar generellt leder till lägre kreditvärdighet.
 
En annan fördelaktig aspekt är att hemsidan är mycket enkelt utformad och därför även enkel att förstå. Det finns verkligen inga dolda avgifter hos det här företaget, utan du får vad du ser. Längst upp, där du väljer lånesumma, framgår automatiskt hur stor räntan och återbetalningsbeloppet skulle bli för den valda summan. Det hela är således väldigt transparent.
 
Kundtjänsten kan också nås både via telefon och mail alla vardagar mellan 08.00 – 17.00, så det är bara att ringa på tel. nr. 08-5905700 eller skriva till info@nanokredit.se för att få hjälp.