Mittbolån

 

Mittbolån

Recension Mittbolån av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 65%
Support/Öppettider - 50%
Tjänsteutbud - 35%

55%

Totalbetyg

+ Möjlighet att outsourca bankförhandlingen + Kostnadsfritt att ansöka - Skriver ej ut vilka banker som är anslutna - Redovisar ej vilka räntor tidigare kunder fått.

User Rating: 2.48 ( 21 votes)

Kundtjänst:
Telefonnummer: 0771 – 190 190
Öppet vardagar 09:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Mittbolån
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 StockholmVillkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk medborgare.
  • Fast inkomst av tjänst.
  • Minst 18 år.

Bolåneräntor Mittbolån

[borantor]
 

Mittbolån.se är en tjänst som fokuserar helt och hållet på bolån och förmedling av dessa. De flesta andra låneförmedlare har ett tydligt fokus på privatlån, men när det gäller just bolån är Mittbolån nummer ett.
 
Det är gratis att använda Mittbolån.se och det kan gå så lite som 24 timmar mellan det att man skickar in en förfrågan tills det att man tecknar ett nytt bolån alternativt lägger om ett befintligt.
 
Mittbolån.se, som drivs av bolaget Schibsted Personal Finance Bolån AB, är en helt ny aktör på marknaden för låneförmedling. Schibsted-koncernen är en av de största och mest framgångsrika aktörerna inom media i Norden, vilket borgar för att tjänsten håller hög kvalitet.
 

Mittbolåns tjänster

Mittbolån erbjuder en mycket okomplicerad tjänst och kunden har fyra enkla steg att följa. Det första steget är att fylla i ett kortfattat formulär på Mittbolån.se. Här ska man ange personnummer, kontaktuppgifter, om bolånet gäller köp av ny bostad eller omförhandling, samt något om bostaden i sig och hur privatekonomin ser ut för närvarande.
 
Därefter får man inom kort kontakt med en bolånehandläggare som inhämtar några kompletterande uppgifter och samtidigt hör sig för om det finns några särskilda önskemål. Handläggaren skickar sedan ut ansökan till ett större antal banker och bolåneinstitut som i sin tur återkommer med kontraktsförslag.
 
Sedan är det bara för kunden att välja och vraka. Om man vill kan man kontakta sin bolånehandläggare för en diskussion kring vilket erbjudande som bör anses vara det mest optimala.
 

Vad kostar det att låna

Mittbolån.se tar inte ut någon avgift för förmedlingen av bolåneerbjudanden. Tjänsten är helt kostnadsfri.
 
Det finns inte någon garanti för att Mittbolån.se lyckas förhandla fram ett bolåneerbjudande som är mer förmånligt än vad man skulle kunna få om man förhandlar på egen hand, men i de flesta fall kan Mittbolån ordna med mycket förmånliga villkor för både nya och befintliga bolån.
 

Kontakt

Man kontaktar Mittbolån via kontaktformuläret på hemsidan.
Telefon: 0771-190190