Låneförmedlaren Likvidum

 

Likvidum

Recension Likvidum av Bank24

Räntor - 81%
Webbplats - 90%
Support/Öppettider - 68%
Tjänsteutbud - 80%

80%

Totalbetyg

+ Många banker anslutna + Endast en kreditupplysning

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-121 314 71
Öppet vardagar 09:00-18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Likvidum

Likvidum
Arenavägen 27
121 77 Johanneshov
info@likvidum.seVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 120 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Likvidum kreditföretaget

Likvidum är ett svenskt kreditföretag som grundades år 2011. Företaget erbjuder korta- och långfristiga krediter till privatpersoner. Likvidum har utvecklat en unik online-plattform för att göra det enkelt och smidigt för användare att ansöka om och få tillgång till krediter. Företaget är känt för sin snabba och effektiva tjänst och har fått positiv feedback från sina kunder. Likvidum är en del av den svenska kreditmarknaden och har som mål att erbjuda konkurrenskraftiga och tillgängliga krediter till sina kunder.
 
Likvidum arbetar med en bred kundbas som ibland behöver tillgång till kapital för att möta kortsiktiga utgifter eller för att utveckla sin verksamhet. Kunderna kan enkelt ansöka om lån genom företagets hemsida och få besked om sin ansökan inom några minuter. Likvidum erbjuder också flexibla betalningslösningar och möjligheten att ändra lånevillkor under lånets löptid.
 
Företaget är en pionjär inom den digitala kreditmarknaden och har investerat i teknologi och säkerhet för att säkerställa en smidig och säker upplevelse för sina kunder. Likvidum har också en dedikerad kundservice som står till kundernas förfogande för att hjälpa dem med alla frågor eller funderingar de kan ha.
 
Sammantaget är Likvidum ett anerkänt kreditföretag i Sverige som erbjuder kunderna en enkel, snabb och pålitlig låneupplevelse. Företaget fortsätter att växa och utvecklas för att möta de ökande efterfrågan på flexibla och tillgängliga krediter i landet.

 

Söka lån hos Likvidum

Att jämföra lån hos Likvidum är en enkel och snabb process. Företaget erbjuder en online-plattform där du kan jämföra olika lånemöjligheter och välja den som passar bäst för dina behov. Här är några steg för att jämföra lån hos Likvidum:
 
Gör en ansökan: Börja med att ansöka om lån på Likvidums hemsida. Detta gör du genom att fylla i en enkel formulär med information om dig själv och dina lånebehov.

Få låneförslagen: Efter att du har skickat in din ansökan, kommer du att få låneförslagen från Likvidum. Du kommer att se information om räntan, lånebeloppet, lånets löptid och andra villkor för varje låneförslag.
 
Jämför låneförslagen: Nu när du har fått dina låneförslagen kan du jämföra dem för att välja det lån som passar bäst för dina behov. Ta hänsyn till räntan, lånebeloppet, lånets löptid och andra villkor när du gör din jämförelse.
 
Välj ditt lån: När du har valt det lån som passar bäst för dig, kan du enkelt ansöka om det genom Likvidums online-plattform.
 
Det är viktigt att notera att Likvidum är en kreditgivare och att det är viktigt att ta hänsyn till alla villkor och förutsättningar för lånet innan du ansöker om det. Jämför alltid låneförslagen från flera olika kreditgivare för att hitta det bästa lånet för dina behov.