Lån hos Landshypotek

 

Landshypotek
[ratings]
Villkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk medborgare.
  • Fast inkomst av tjänst.
  • Minst 18 år.

Kundtjänst:
Telefonnummer: 0771-44 00 20
Öppet vardagar 08:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Landshypotek Bank
Regeringsgatan 48
Postadress: Box 14092
104 41 Stockholm 

Bolåneräntor Landshypotek

[borantor]
 

Landshypotek Bank grundades så sent som i april 2013, men verksamheten har varit i gång ända sedan år 1836. Verksamheten idag är på många sätt densamma som vid starten för närmare två sekel sedan. Affärsidén har alltid varit och kommer även fortsätta att vara att finansiera satsningar för ett ”rikare liv på landet”.
 
Landshypotek Bank erbjuder ett komplett utbud av banktjänster och tjänster inom investering, sparande, finansiering och försäkringar. Idén är att lantbrukare och landsbygdsfamiljer ska få de bästa förutsättningarna för en sund ekonomi.
 

 

Banktjänster hos Landshypotek

Verksamhetsområdet Spara omfattar såväl traditionella sparkonton för både privatpersoner och företag som sparkonton framför allt avsedda för inkomster från avverkning av skog. Med ett Skogskonto finns möjligheten att portionera ut inkomster över flera år för att bland annat ge skattemässiga fördelar.
 
När det gäller tjänster inom betalning skiljer sig Landshypotek Bank inte från någon av de mer traditionella bankerna. Som kund har man tillgång till betalning via autogiro, e-faktura samt plus- och bankgiro.
 
Dessutom erbjuder Landshypotek Bank ett MasterCard i samarbete med Lantmännen Finans. En specialitet är tjänsten e-bokföring som är en smart lösning där alla inköp via konto i banken automatiskt förs in på rätt plats i bokföringen.
 
För investeringar i maskiner och fastigheter erbjuder Landshypotek en rad tjänster som underlättar för lantbrukare och skogsägare. Som kund i banken får man kostnadsfri rådgivning kring de möjligheter som finns att få loss medel för investeringar och kan teckna mycket fördelaktiga lån och leasingavtal.
 
Landshypotek Bank erbjuder också något som kallas EU-kredit som kan sägas vara ett korttidslån tänkt att stärka likviditeten fram tills dess att utbetalning av EU-stöd sker.
 
Kunder i Landshypotek Bank kan också investera i själva banken och få avkastning på de investerade medlen. Det kan vara en smart lösning om man till exempel har överlikviditet till följd av en försäljning.

 

Kontakt

Telefon: 0771-440020
e-mail: kundservice@landshypotek.se