Kreditlinan

 
OBS! Kreditlinan är ej aktiv längre på den svenska kreditmarknaden.

Kreditlinan lån

Recension Kreditlinan av Bank24

Räntor - 50%
Webbplats - 74%
Support/Öppettider - 55%
Tjänsteutbud - 50%

57%

Totalbetyg

User Rating: 2.03 ( 12 votes)

Villkor

  • Godkänd företagsupplysning.
  • Svenskt registrerat företag.
  • God återbetalningsförmåga.

Kundtjänst:
Telefonnummer: 010-13 888 05
Öppet vardagar 08:00-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Tact Group AB
Svetsarvägen 15 2 Tr
171 41 Solna

 

Om Kreditlinan.

 
Kreditlinan är lite speciellt i sig eftersom det är en kreditgivare som själva varit småföretagare och vet hur svårt det kan vara att få ett lån till företaget. Den som är småföretagare måste oftast gå i borgen med sina egna tillgångar vilket kan vara svårt att göra eftersom man inte vill sätta sin livssituation utanför företaget på spel.
 
Förutom att det är svårt hos större banker att få igenom ett lån till en mindre affärsverksamhet så tar det lång tid och det är inte alltid man har tid att vänta på långsamma lånprocesser. Hos Kreditlinan slipper man långa väntetider och krångliga procedurer.
 
Man behöver inte redogöra sitt bokslut eller ge en prognos för budgeten kommande år. De har en enkel ansökningsprocess där man får svar inom 24 timmar och dessutom så ansöker man enkelt digitalt.
 

 

Hur fungerar lånet?

Lånen som betalas ut ligger på ett maxbelopp av 50 000 kronor. Räntan tillkommer endast på det belopp du utnyttjar och man väljer avbetalningstakten själv. Krediten ligger inte öppen efter återbetalt lån. Det krävs ingen säkerhet som insats i form av personlig borgen. Pengarna kan man sedan ta ut inne på Mina sidor. Där kan du också se vilket belopp du har lånat och hur mycket kredit som ligger tillgänglig.
 
Man kan ansöka alla dagar i veckan hos Kreditlinan vilken tid som helst på dygnet. Däremot så betalas pengarna endast ut under vardagar 9.00 – 19.00. För att kunna ansöka måste man vara kreditvärdig för ett lån. Har man tidigare haft ett lån hos Kreditlinan så ser de till att alla föregående betalningar är skötta.
 
Man måste också lämna korrekta uppgifter om sig själv och sitt företag som ställs i ansökan. Man blir inte ansvarig för lånet själv utan det är företaget i sig som står för säkerheten.

 

Andras syn på kreditlinan.

Många upplever Kreditlinan mycket smidig. Pengarna finns tillgängliga när man själv behöver dem i företaget. Det är inte krångligt att få ett lån och man behöver inte känna sig orolig när företagets finanser går lite upp och ned. Man slipper också en UC upplysning då företaget endast tar en upplysning från Bisnode Kredit AB vilket de flesta tycker är bra.
 
Säkerhet.
Företaget använder sig av Instantor. Där kan man styrka betalningsförmågan företaget har och identifiera sig. All data är krypterad så man behöver inte känna sig osäker på att lämna ut sina uppgifter. Säkerheten är lika stark som hos din vanliga bank.
 

Kontakt

Tel: 010-13 888 05, 09:00 – 19:00
E-post: kundtjanst@kreditlinan.se.