EverydayPlus kontokredit upp till 25000 kr

 

everyday lån
 
Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se
 

Recension Everyday Plus av Bank24

Räntor - 65%
Webbplats - 78%
Support/Öppettider - 85%
Tjänsteutbud - 63%

73%

Totalbetyg

+ Uttag till kontot med smstjänst + Inga avgifter förutom ränta - Hög ränta - Varierad överföringstid beroende på bank

User Rating: 2.74 ( 7 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08 225 115
Öppet vardagar 08:00-19:00
Öppet lördagar 10:00-14:00
Öppet söndagar 10:00-14:00
Everydayplus

 
OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 StockholmVillkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk medborgare.
  • Fast inkomst på 120 000 kr per år.
  • Minst 20 år.

 

 
EverydayPlus ägs av ett av Finlands mest väletablerade låneaktörer som grundades 2005. De erbjuder en mycket enkel kreditlösning då man som konsument skall kunna använda sin kredit i likhet med ett vanligt kreditkort utan ett fysiskt kort. Det skapar även möjligheter att kunna handla online och sedan betala via faktura.
 
Lånet blir som ett kreditkort i mobilen eller via internet.
 
Du kan ta ut pengar från din kredit hur ofta du vill och det finns inga dolda kostnader. Du betalar endast ränta för beloppet som används samt en uppläggningsavgift på 395 kr när du ansöker och får din kredit godkänd.

 

Fakta om lån hos EverydayPlus

Det finns inga dolda avgifter som till exempel årsavgifter eller månadsutgifter när man ansöker om ett lån. Det enda som tillkommer är ränta på det belopp man har utnyttjat av sin lånade kredit. De 10 första dagarna betalar man en ränta på 15% av det utnyttjade beloppet.
 
Efter 10 dagar så är krediten räntefri fram till och med i början av den tredje betalningsmånaden då räntan går över till 5% av det utnyttjade beloppet.
 

OPR företagslån

OPR gruppen har även företagslån i sin portfölj. De erbjuder lån till företagare via varumärket OPR företagslån. Du kan låna mellan 30 000 kronor upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid på 1-12 månader. För att ditt företag skall kunna få lån av OPR krävs att du har en god kreditvärdighet samt att bolaget är registrerat i Sverige samt att du som borgensman ej har några betalningsanmärkningar. Ansökan gör du online via deras webbsajt och oftast får du svar samma dag.
 

Återbetalning av lån

Vid val att delbetala krediten så är minsta delbetalning 1/5 med lägsta belopp på 200. Räntan räknas ut i slutet av varje månad och läggs sedan på nästkommande faktura.
Man kan ansöka om kredit om man är mellan 20 och 75 år.
 
Lånebeloppet är mellan 3000 – 15000 kronor. Man utnyttjar endast den del av det ansökta beloppet man vill. Man kan välja mellan att använda hela summan eller att dela upp det i mindre uttag.
Det kostar inget att ansöka om ett smslån eller att få det.
 
Krediten är flexibel och man har åtkomst till pengarna överallt så länge man har en mobil eller annan internetåtkomst. Faktura kommer en gång per månad och man väljer antingen att betala hela beloppet direkt eller delbetalning.
 
Det kostar ingenting extra att betala hela summan det enda som tillkommer är ränta fram tills den dag då lånet är betalat. Delbetalning kan göras i upp till 5 månader.
EverydayPlus behandlar ansökningar varje dag och har en mycket hängiven kundservice som gärna hjälper till om man har frågor och funderingar.