Eurolimit snabblån från 5000-50 000 kr

Eurolimit är en kreditgivare som hör till WS Finance Global AB. WS Finance Global AB är en del av den finländska WestStar-koncernen med bas i Finland. Företaget är registrerat hos Finansinspektionens företagsregister och har funnits på marknaden sedan 2006 vilket ökar tillförlitligheten.
 
De har sedan dess beviljat lån till hundratusentals klienter, såväl till privata personer som företag. Under 2017 hade företaget en omsättning på 58,2 miljoner euro vilket motsvarar ungefär 594 miljoner kronor. Koncernen har 130 anställda på åtta olika orter och detta inte bara i Finland utan även i Sverige. Företaget beskriver sig själva som solida och flexibla samarbetspartners.
 

Eurolimit

Recension Eurolimit av Bank24

Räntor - 60%
Webbplats - 60%
Support/Öppettider - 55%
Tjänsteutbud - 55%

58%

Totalbetyg

+ Enkel låneprocess + Pengarna inom 1-3 dagar - Hög ränta - Tar UC kontroll

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-5092 7933
Öppet vardagar 09:00-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Eurolimit.se snabblån

WS Finance Global AB
Klarabergsgatan 29
11121 Stockholm

Villkor

  • Folkbokförd adress i Sverige
  • Minst 25 år
  • Stadig inkomst i Sverige
  • Du har inte betalningsanmärkning

 

 

Tjänster hos Eurolimit

Euromlimit erbjuder högkostnadskrediter till privatpersoner och företag på summor mellan 5000-50 000 kronor. För att ansöka om ett lån räcker det att fylla i ett formulär på deras hemsida. Det tar mellan 1-3 dagar för en handläggare att göra en helhetsbedömning för att kunna besluta om lånet beviljas eller ej. Efter denna period finns sedan pengarna på det angivna kontot direkt.
 
För att bli beviljad ett lån behöver man uppfylla vissa grundkriterier. Dessa består bland annat i att kunden är folkbokförd i Sverige, har fyllt 25 år, har en fast inkomst samt är utan betalningsanmärkningar. Har kunden betalningsanmärkningar beviljas inga lån.
 
Innan lånet beviljas tas automatiskt en kreditupplysning. Utöver dessa kriterier görs det dessutom en bedömning av kundens återbetalningsförmåga i allmänhet. När lånet har blivit beviljat får kunden meddelande både via SMS och mejl. Efter att ha läst igenom kontraktet kan sedan kunden godkänna låneavtalet enkelt med hjälp av BankID.
 

Vad kostar lånet?

Kostnaderna förutom återbetalning av lånet består av en uppläggningsavgift som är en engångsavgift då lånet läggs upp, en månatlig aviavgift samt en nominell årsränta. Vad gäller återbetalning erbjuds flera olika sätt.
 

 
Kunden kan betala in med hjälp av bankgiro, faktura eller kanske lättast genom autogiro för att vara säker på att inte glömma någon betalning; pengarna kommer då att dras automatiskt från kontot på förfallodagen. Perioden för återbetalning är mellan 6-60 månader och börjar med det datum då lånet läggs upp.
 
Det finns dock möjlighet att lösa lånet tidigare. Detta görs genom kontakt med kundtjänst och då sammanställs det resterande beloppet samt den ränta som skulle betalats fram till slutdatum på lånet. Räntan för lånet är beroende av och baseras på lånebeloppet och den överenskomna återbetalningstiden.
 
Skulle inte återbetalningen ske som överenskommet har Eurolimit rätt att begära dröjsmålsränta samt driva ärendet vidare till inkasso om så behövs.
 

Hur identifierar jag mig?

Eurolimit använder sig av Instantor som är en krypterad datatjänst helt enligt branschstandard. Detta är för att kunden lätt ska kunna identifiera sig men även få möjlighet att snabbt visa sin betalningsförmåga vilket underlättar vid bedömningen av kreditvärdigheten.
 
Varken Eurolimit eller Instantor har tillgång till kundens inloggningsuppgifter vilket gör systemet mycket säkert och pålitligt. Instantor använder dessutom samma säkerhetslösningar som de ledande bankerna.
 
Eurolimit erbjuder att enkelt och snabbt lägga upp lån via deras hemsida så länge som kunden uppfyller vissa kriterier som till exempel stadig inkomst, en ålder över 25 år samt ett svenskt medborgarskap. Med säkerhetstjänsten Instantor garanteras en trygg kreditvärdighetsbedömning.