Jämför lån hos Enklare

 

Enklare låneförmedlare

Recension Enklare av Bank24

Räntor - 88%
Webbplats - 86%
Support/Öppettider - 78%
Tjänsteutbud - 85%

84%

Totalbetyg

+ Många banker anslutna + Endast en kreditupplysning -

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 0770 33 07 77
Öppet vardagar 09:30-17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Enklare.se

Enklare
Skeppargatan 26
114 52 Stockholm
kontakt@enklare.seVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 120 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Enklare är ett svenskt kreditföretag som erbjuder enkla och smidiga lånelösningar för privatpersoner. Företaget grundades år 2014 med målet att göra det enklare för människor att få tillgång till kredit när de behöver det.
 
Enklare har sedan starten vuxit snabbt och har idag etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den svenska kreditmarknaden. De erbjuder lån upp till 600 000 kronor med en löptid på upp till 18 år. Företagets låneerbjudande riktar sig främst till privatpersoner som behöver lån för att täcka en akut kostnad, samla sina lån eller för att realisera en dröm.
 
Enklare har en enkel och snabb ansökningsprocess som gör att man snabbt och lätt kan ansöka om lån. Man fyller enkelt i ansökningsformuläret på företagets hemsida och får svar inom några minuter. Företaget har även en app som gör det möjligt att ansöka om lån när man är på språng.

Enklare har ett kundfokuserat synsätt och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder den bästa möjliga service. De har en erfaren och kunnig kundtjänst som står till kundens förfogande dygnet runt. Kundtjänsten hjälper till med allt från frågor om ansökningsprocessen till rådgivning om låneavtalet.

Enklare har en hög säkerhet och integritet vid behandlingen av kunders personuppgifter. De använder den senaste tekniken för att säkerställa att kunders information hålls säker och skyddad.
 
Sammanfattningsvis är Enklare ett pålitligt och tillförlitligt svenskt kreditföretag som erbjuder enkla och smidiga lånelösningar för privatpersoner. Företaget har en stark position på den svenska kreditmarknaden och är känt för sin enkla och snabba ansökningsprocess, höga säkerhet och kundfokuserade synsätt.

 

Söka lån hos Enklare

Ansökan om lån hos Enklare är en enkel och smidig process som kan ske på företagets hemsida eller genom deras app. Följande steg beskriver processen närmare:
 
Välj lånebelopp och löptid: Först och främst väljer du det lånebelopp och den löptid som du önskar. Enklare erbjuder lån upp till 600 000 kronor med en löptid på upp till 18 år.
 
Fyll i ansökningsformuläret: Nästa steg är att fylla i ansökningsformuläret som finns på Enklares hemsida eller i deras app. Du behöver ange information om dig själv, inklusive namn, personnummer, adress, inkomst och kontaktuppgifter.
 
Lämna in ansökan: När du har fyllt i ansökningsformuläret skickar du in din ansökan. Enklare gör en kreditupplysning och gör en bedömning av din återbetalningsförmåga.
 
Få besked: När din ansökan har behandlats får du besked om din ansökan har beviljats eller inte. Om din ansökan beviljas får du en låneavtal som du behöver signera digitalt.

Ta emot pengar: När du har signerat låneavtalet tar det bara några minuter innan pengarna är på ditt konto. Du kan sedan använda pengarna till vad du önskar.
 
Det är viktigt att notera att Enklare som alla andra kreditföretag måste följa gällande kreditlagstiftning och regler för kreditgivning. Detta innebär att de måste göra en grundlig bedömning av din återbetalningsförmåga innan de beviljar ett lån.
 
Sammanfattningsvis är processen att ansöka om lån hos Enklare enkel, smidig och snabb. Företaget erbjuder en enkätbaserad ansökningsprocess och har en kundfokuserad service som gör det möjligt att få svar på frågor och rådgivning om låneavtalet när som helst.