Daypay småkrediter – Omdöme och utbetalningsinformation

 
Företaget startade 2011 och har idag kreditbetyget AAA – vilket är det högsta betyg ett aktiebolag kan få. Daypay är en ansvarsfull, säker och modern kreditgivare som sätter kunden i första rum.

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se
 

Daypay

Recension Daypay av Bank24

Räntor - 60%
Webbplats - 73%
Support/Öppettider - 94%
Tjänsteutbud - 65%

73%

Totalbetyg

User Rating: 4.13 ( 4 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-20 83 00
Öppet vardagar 09:00-19:00
Öppet lördagar 11:00-18:00
Öppet söndagar 11:00-18:00
Daypay

Ambrion finans AB
WTC, Södra Järnvägsgatan 4
352 29 VÄXJÖ
info@daypay.seVillkor

  • Betalningsanmärkningar kan vara OK.
  • Svensk medborgare.
  • Minst 18 år.
  • Deklarerad inkomst i Sverige

 

Så ansöker du om lån hos Daypay

Daypay använder sig av den senaste teknologin, så att du som kund kan ansöka om lån på ett smidigare sätt. Du är endast tre simpla steg ifrån att få pengarna på kontot redan idag:

 
Du gillar inte krångel, Daypay gillar inte krångel. Ansök om snabblån upp till 10.000 kronor eller Pluslån upp till 20.000 kronor redan idag – så kan din ekonomiska kris vara över inom några minuter. Mobilräkning, romantisk middag, bil, lägenhet eller barnvagn, Daypay täcker dig!
 

Daypays Kreditupplysning och Kreditprövning

Som alla kreditgivare så måste en kreditupplysning och kreditprövning genomföras. Men det här sker under smidiga processer och snabba beslut. Om du däremot lånar under 10.000 så utförs ingen kreditupplysning, och din ansökan kommer därför inte synas om du tar ett större lån hos en bank.
 
När det gäller summor över 10.000 kommer dock en UC dock utföras, då Daypay vill försäkra sig om att din återbetalningsförmåga korrelerar med det lån du vill ta. Det är endast en del av deras säkerhetsprincip och ansvarsfulla koncept.
 
Vad krävs för att få låna pengar av Daypay?
Daypay har endast tre simpla krav, vilket är följande:
 

  • Du är över 20 år
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du har inga skulder hos kronofogden

 

Varför Daypay?

Daypay har endast 39% i årsränta och använder sig av den senaste automatiserade teknologin, så att du som kund slipper onödigt krångel. Daypay har som tidigare nämnt även hösta kreditbetyg och högsta säkerhet. De värdesätter ett pålitligt och lojalt samarbete mellan bolaget och kunden så att ingen känner sig förd bakom ljuset.
 
Daypay är ett modernt, pålitligt och säkert företag som värnar om kunden. Du kan få in pengarna samma dag som du ansöker om dem, och du väljer själv hur din återbetalningsplan ska se ut. Hemsidan är även pedagogiskt uppbyggd så att du inte ödslar tid och energi.
 
Hos Daypay kan du ta snabblån, sms-lån utan UC och pluslång med effektiv ränta på 69,65%. Återbetalningsperioden varierar mellan 1 månad till 3 år – allt efter din egna förmåga. Och kom ihåg att ingen UC utförs om du tar ett lån under 10.000.
 
För dig som vill ta ett effektivt lån under säkra omständigheter, är Daypay rätt kreditgivare. Du kan låna upp till 20.000 under avslappnade omständigheter och pålitliga grunder. Ansök redan nu och få pengarna senare idag!