Credinord Företagslån

 
Företagskredit marknaden växer snabbt nu och nu under 2020 har Credinord etablerat sig i Sverige. Företaget har sitt säte i Finland och har erbjudit krediter där under många år.
Företagskrediten som de erbjuder är ett lån på upp till 1 miljon. De vänder sig till mindre företag som av olika anledningar kan behöva stärka likviditeten eller investera i sin verksamhet.
 

Creditnord

Recension CrediNord av Bank24

Räntor - 72%
Webbplats - 67%
Support/Öppettider - 65%
Tjänsteutbud - 75%

70%

Totalbetyg

User Rating: Be the first one !


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08 446 870 01
Öppet vardagar 08:00-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Credinord företagskrediter

CrediNord C/O Greenstep
Lindövägen 72
602 28 NorrköpingVillkor

  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Svenskt företag.
  • Minst 300 000 kr i årlig omsättning.
  • Verksam i minst 6 månader.

 

 

Mer om företagslånet som erbjuds

Du ansöker om Credinord företagslån via deras webbsajt och processen är enkel. Du skriver in de uppgifter om dig och ditt företag som efterfrågas och väljer lånebelopp och vilken återbetalningstid du önskar. Förutsatt att du gör ansökan under kontorstider kommer de att återkomma med en offert till dig inom 1 timme.
 
Du betalar endast en fast avgift för lånet och inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer. Så du vet alltid exakt vilken månadskostnad lånet kommer innebära för dig. Du har också rätt att begära en amorteringsfri månad. Normal återbetalningstid ligger på 6 upp till 18 månader.
 
Självklart kan du lösa ditt befintliga lån i förtid utan några extra kostnader.
 
Du eller ditt företag får inte ha betalningsanmärkningar och Credinord kommer att ta en UC för frågan på bolaget. Som för de flesta företagslånen på marknaden kommer du att stå som personlig borgenär. Det innebär att kan ditt företag inte betala tillbaks lånet kommer det att tillskrivas dig som privatperson.
 

När får jag pengarna?

Skriver du på och godkänner låneavtalet innan kl 15 under vardagarna kommer du att se pengarna på företagskontot samma dag. Ansöker du under kvällen eller under helgen kommer du att få lånet utbetalt efterföljande vardag.
 

Vem kan söka om lån?

Alla bolagsformer kan söka om Credinords företagslån. Oavsett om du har ett aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag. Du måste dock ha haft verksamhet i bolaget minst 6 månader för att kunna ansöka. Du behöver också omsätta minst 300 000 kr per år samt bolaget måste vara registrerat och driva verksamhet i Sverige.
 

Vad händer om företaget inte kan betala tillbaks?

Kan du inte betala månadskostnaden så kontakta alltid deras kundtjänst. Kanske är det så att ni kan betala lite senare i månaden då likviditeten är bättre? De flesta företag brukar kunna ge uppskov och göra en ny amorterings schema.
 
I värsta fall om företaget inte kan betala överhuvudtaget kommer skulden att skrivas över på dig som privatperson då du står som borgensman för lånet.