Kan man låna hos Comboloan?

 

Comboloan

Recension Comoboloan av Bank24

Räntor - 72%
Webbplats - 60%
Support/Öppettider - 50%
Tjänsteutbud - 70%

63%

Totalbetyg

User Rating: 4.07 ( 1 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: Ingen telefon support
Öppet vardagar Stängt
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Comboloan privatlån

Comboloan AB
Drabantvägen 44
132 47 Saltsjö-Boo
kundtjanst@comboloan.seVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 120 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

 

Trygga lån hos Comboloan

Ska du ut och resa, köpa ny bil eller renovera? Då kan Comboloan hjälpa dig att skaffa ett förmånligt lån med bra ränta. Med Comboloan kan du känna dig helt säker när du tar lån då de har tillstånd från Finansinspektionen och står under deras tillsyn. Du kan ansöka om lån direkt på deras hemsida genom att fylla i önskat belopp samt vilken avbetalningstid du vill ha.
 

Hur mycket kan man låna?

Hos Comboloan kan man låna mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor och du kan välja en avbetalningstid på mellan ett och femton år.
 

Kostnad för att låna

För dig som ska låna kostar Comboloans tjänst ingenting. När Comboloan har förmedlat ett lån mellan dig som privatperson och banken, får de en ersättning från banken och på så sätt blir alla vinnare. Du får en lägre ränta, banken får en ny kund och Comboloan får ersättning för att ha förmedlat lånet.
 

Vad bör man tänka på när det gäller ränta?

När det gäller räntan på ett lån så finns det både nominell ränta och effektiv ränta. Det du ska titta på är den effektiva räntan då den inkluderar den totala kostnaden för den nominella räntan samt andra kostnader som aviavgifter och uppläggningsavgifter.
 

En kreditupplysning

Många är väldigt måna om att ha en bra kreditvärdighet. Om du ansöker om lån via Comboloan så tas endast en UC av dig, trots att din ansökan skickas till flera olika banker. Skulle du istället ansöka om ett lån hos varje enskild bank så görs det en enskild UC från varje bank vilket i sin tur gör att du får en sämre kreditvärdighet.
 

Samla lån

Har du samlat på dig många olika lån och krediter så kan det ibland bli lätt att tappa kontrollen. I tillägg så får man ofta en administrationsavgift pålagd på alla fakturor – och bara den summan kan utgöra mycket pengar. Hos Comboloan kan du välja att samla dina lån under ett enda lån och därmed har du endast en faktura att förhålla dig till.
 
På så sätt blir det både billigare och mycket enklare att hantera dina lån. Se bara till att den ränta du får är lägre än den du tidigare hade.
 
Medsökande
Känner du att din ekonomi inte är i tillräcklig fas för att kunna få ett förmånligt lån så kan du alltid välja att ansöka om lån tillsammans med en medsökande. Det förutsätter dock att den som är medsökande har en bra och trygg ekonomi.
 
Det kommer öka dina chanser att få ett lån och dessutom till en förmånlig ränta. Detta då bankerna får dubbel säkerhet i samband med att det är två personer som står på lånet.
 

Vad krävs för att man ska få ta ett lån via Comboloan?

För att kunna använda Comboloans förmedlingstjänst måste du uppfylla följande kriterier:

  • Ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad
  • Ha fyllt 18 år
  • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden (Privatlån)
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år

 

Varför är Comboloan ett bra alternativ?

Comboloan är ett bra alternativ när du ska ansöka om lån då de står på din sida. De skickar din ansökan vidare till deras samarbetspartners som sedan får konkurrera om att få dig som kund. På så sätt sträcker bankerna sig ofta lite längre för att få dig som kund. Skulle du gå till en fysisk bank så är det endast en bank du går till och det blir därför inte samma konkurrenssituation.
 
Kontakta Comboloan om du har några frågor om lån eller undrar hur man går tillväga för att ansöka om ett lån. Du kan nå dem via e-post, formulär eller via chatt på deras hemsida.