Cash2you

 

Cash2you
 
Cash2you är ett varumärke som ägs av Cash2you Nordic AB. Verksamheten handlar helt och hållet om privatlån och man vänder sig till alla som behöver låna lite mindre belopp utan säkerhet med lite kortare löptider. En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder hos Cash2you.

Cash2you Nordic AB är ett dotterbolag till JSM Financial Group AB, som även äger varumärket CashBuddy. Cash2you är registrerat hos Finansinspektionen som finansiellt institut.

Recension Cash2you av Bank24

Räntor - 40%
Webbplats - 90%
Support/Öppettider - 40%
Tjänsteutbud - 45%

54%

Totalbetyg

User Rating: 1.38 ( 4 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 08-440 33 00
Öppet vardagar 09:30-16:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt

Cash2you Nordic AB
Box 7335
103 90 StockholmVillkor

 • Godkänd kreditprövning.
 • Svensk medborgare.
 • Ej skuldsaldo
 • Minst 20 år.
+ plus
 • Hög godkännandegrad av lån
 • Enkelt låneformulär med uträknad månadskostnad
– minus
 • Hög ränta
 • Korta öppettider på telefonsupport

 

Cash2you privatlån med anmärkning

Cash2you privatlån är ett blancolån med lägsta respektive högsta lånebelopp på 3000 kr respektive 20 000 kr. Återbetalningstiden anger du mellan 1-5 år. Räntan är rörlig men det finns inga individuella skillnader. Alla som blir godkända som låntagare får nämligen samma ränta.
 
Ett privatlån hos Cash2you kan du använda för såväl mer långsiktiga planer (till exempel inköp av en begagnad bil) som för mer kortsiktiga (att betala en ovälkommen och oväntad räkning för att nämna en). För sistnämnda ändamål är ett privatlån hos Cash2you ett betydligt bättre alternativ än ett snabblån.
 

Hur fungerar Cash2you lån?

Om du vill ansöka om ett privatlån hos Cash2you ska du besöka webbplatsen och där följa ett par ganska så enkla och konkreta steg. Om du har BankID kan du genomföra hela processen, från ansökan till tecknande, direkt på webbplatsen och det är en mycket smidig lösning.
 

 
Du anger först hur mycket du vill låna och under hur lång tid du vill betala tillbaka på lånet. Du kan skruva på parametrarna för att se till exempel hur olika återbetalningstider slår på månadskostnaden.
 
När du är nöjd med lånets sammansättning fyller du i ett antal personuppgifter, uppgifter om nuvarande krediter, med mera, för att sedan läsa och godkänna villkoren och därefter skicka iväg din ansökan. Inom någon minut får du ett preliminärt besked på skärmen och om det meddelar att du kan bli beviljad ditt lån kan du signera via BankID/e-legitimation direkt.
 
I kreditkontrollen som Cash2you gör för att se om din ekonomi är tillräckligt god för att du ska anses kunna sköta dina åtaganden som låntagare används en kombination av dina egna angivna uppgifter och en kreditupplysning från Upplysningscentralen AB (UC).
 
Det kostar inget att ansöka om ett privatlån hos Cash2you. Det tillkommer heller inga avgifter för exempelvis uppläggning av lånet eller för avier för månadsbetalningar. Dina månadsbetalningar erläggs automatiskt via autogiro. Kostnaden för ditt lån består alltså till 100% av ränta och det innebär att kostnaden är helt avdragsgill som kostnadsränta i deklarationen.
 

Villkor hos Cash2you

Grundkraven för att få söka om privatlån hos Cash2you är som följer:

 • Du ska vara minst 20 år gammal (eller fylla 20 år under kalenderåret)
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige och ha svenskt personnummer
 • Du ska ha regelbunden inkomst (från anställning, pension, egen verksamhet eller a-kassa)
 • Du får inte ha skuldsaldo hos Kronofogden eller vara föremål för skuldsanering.

Att du ska vara fri från betalningsanmärkningar är inget absolut krav hos Cash2you. Din ansökan prövas trots anmärkningar. Emellertid ökar dina chanser att få ditt önskade lån beviljat ifall du tidigare har skött dina ekonomiska förpliktelser utan anmärkningar.
 
Övrigt
Det är möjligt att utöka ett befintligt lån hos Cash2you, förutsatt att utökningen ryms inom den maxkredit du har blivit beviljad/kan bli beviljad. Din kredit hos Cash2you kan som mest uppgå till 20 000 kr.
 
Cash2you erbjuder dig även möjligheten att utnyttja betalningsfria månader vid två tillfällen per kalenderår. För att utnyttja denna möjlighet, som blir aktuell efter fyra månader in på löptiden.