Brixo lån och information

 

Brixo

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se
 

Recension Brixo av Bank24

Räntor - 68%
Webbplats - 89%
Support/Öppettider - 60%
Tjänsteutbud - 62%

70%

Totalbetyg

+ Tydliga villkor + Ser inte negativt på tidigare betalningsanmärkningar - Uppläggningsavgift

User Rating: 2.75 ( 10 votes)


Kundtjänst:
E-Post info@brixo.se
Öppet vardagar 09:00-17:00
Öppet lördagar stängt
Öppet söndagar stängt

 
Brixo AB
Box 599
114 11 StockholmVillkor

  • Minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Inkomst på minst 150 000 kronor.
  • Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten (betalningsanmärkningar får förekomma)

 
 

Lån hos Brixo

 
Svenskägda Brixo grundades 2014 och är en ny aktör på lånemarknaden. De erbjuder konkurrenskraftiga lån till privatpersoner på belopp mellan 5 000 och 30 000 kronor på ett enkelt och smidigt sätt.
 
Deras vision är att förenkla din vardag när du behöver extra pengar. Att låna hos Brixo ska gå snabbt och lätt, lånet är prisvärt och du kan vara säker på att lånet kommer från ett pålitligt kreditinstitut.
 

 

Ansökan

Du behöver inte lämna någon säkerhet för att ansöka om ett lån och få det beviljat. Du får en fast uträknad månadskostnad så du har en klar prisbild över ditt lån och din återbetalning. Räntan sätts inte individuellt utan det är samma ränta och avgifter för alla som lånar.
 
Du lånar efter dina behov och lägger upp lånet på den återbetalningstid som passar dig bäst. Skulle du vilja betala tillbaka lånet i förtid så gör du det utan några extra kostnader. Vill du förlänga din återbetalningstid så kontaktar du kundtjänst som hjälper dig med en lösning.
 
Du som ansöker om lån skall vara 18 år eller äldre, ha en fast inkomst på lägst 200 000 kronor och vara folkbokförd i Sverige. Kreditbedömningen registreras hos UC, Brixo använder Upplysningscentalen för att göra en kreditkontroll i samband med ansökan.
 
Skulle du inte få din ansökan beviljad så får du alltid en förklaring varför de inte har beviljat ditt lån. Då får du ett bättre utgångsläge när du ansöker igen vid ett senare tillfälle. Har du eventuellt andra frågor så kan du ringa kundtjänst, deras professionella rådgivare svarar hjälpsamt på det du funderar över.
 
Brixo tittar inte i backspegeln utan ser till din nuvarande privatekonomi. Skulle du tidigare i livet haft ekonomiska svårigheter med betalningsanmärkningar, men har en ordnad ekonomi idag så är det inga problem att ansöka om ett lån hos Brixo.
 
Du kan ansöka om lån även om du har registrerade betalningsanmärkningar. Däremot så kan du inte få ett lån beviljat om du har ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
 

Säkerhet

Brixo står under Finansinspektionens tillsyn och har alla tillstånd för att bedriva verksamhet med konsumentkrediter. Dina uppgifter hanteras konfidentiellt och hamnar inte i några externa register, du kan därför känna dig trygg och säker som konsument när du ansöker om ett lån hos Brixo.
 
Brixo AB
Box 599
114 11 Stockholm