Bestrate låneförmedlare

 
Bestrate slog upp dörrarna under senare delen av 2019. Deras målsättning är att förenkla för alla som behöver ta ett lån. I september 2020 har Bestrate 12 st anslutna banker till sin tjänst. Bolaget har sitt säte i Borås.
 

Bestrate

Recension Bestrate av Bank24

Räntor - 70%
Webbplats - 70%
Support/Öppettider - 55%
Tjänsteutbud - 60%

64%

Totalbetyg

User Rating: 3.5 ( 1 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 033 – 348 24 09
Öppet Mån-Tors 09:00-17:00
Öppet Fredag 09:00-16:00
Öppet helger Stängt
Bestrate privatlån och företagslån

Bestrate Sverige AB
Orgnr: 559225-8239
Österlånggatan 69
503 37 BoråsVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 110 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Bestrate privatlån

Bestrate privatlån är en tjänst som innebär att du med en ansökan når ut till 12 st kreditgivare som i dagsläget är anslutna till dom. Bestrate tar en UC förfrågan på dig vid ansökan och det är en av fördelarna med att använda tjänsten. Skulle du ansöka hos varje bank skulle det behövas en UC förfrågan per bolag.
 
För att kunna få bästa möjliga ränta är det viktigt att man låter så många banker som möjligt att offerera det lånebelopp man önskar. Alla svaren kommer du att kunna se hos Bestrate. Du loggar in med Bank-ID och sedan är det upp till dig vilken offert du accepterar. Observera att det är valfritt att använda tjänsten så skulle du inte få ett förmånligt erbjudande tackar du helt enkelt nej utan vidare krav.
 
Du kan ansöka om lån upp till 600 000 kr med valfri återbetalningstid på mellan 1-15 år. Vilka kan söka om lån? Är du över 18 år, skriven i Sverige samt att du har en årsinkomst på minst 110 000 kr kan du ansöka om ett privatlån via Bestrate. Har du dragit på dig betalningsanmärkningar så gäller det att du varit skuldfri hos kronofogden minst 6 månader.
 
Vilken ränta du kommer att offereras beror på vilka förutsättningar du och din eventuella medsökande har. Varje offert är individuell men rent generellt ligger räntan oftast mellan 3-20 %
 

Bestrate företagslån

Driver du ett företag som är i behov av kortsiktigt kapital kan Bestrates företagslån tjänst vara av intresse. Du kan låna mellan 100 000 kr – 3 000 000 kr med endast en UC förfrågan.
Tjänsten fungerar på samma sätt som privatlånen.
 
Bestrate är en låneförmedlare vilket innebär att du gör en ansökan med ditt företag och de anslutna affärsbankerna kommer sen att ge dig en offert. Du väljer själv i lugn och ro vilket erbjudande som tilltalar dig och när du accepterat en offert godkänner du avtalet med Bank-ID och pengarna har du inom 2-5 arbetsdagar normalt sett.
 
På samma sätt som med privatlånen kan man aldrig på förhand säga vilken ränta du kommer erbjudas för ditt företagslån. Är bolaget nystartat utan större historik kommer kreditgivarna att bedöma att risken är högre.
 

Mer om Bestrate

Sammanfattningsvis så har Bestrate som är det senaste tillskottet på den svenska kreditmarknaden gett sig in på ett mycket konkurrensutsatt bransch där stora aktörer som Advisa, Lendo och Zmarta är marknadsledande. För konsumenten är det dock tillfredsställande att det tillkommer fler aktörer.