Lån hos Axo Finans

 

axo-finans

Recension Axo Finans av Bank24

Räntor - 85%
Webbplats - 78%
Support/Öppettider - 50%
Tjänsteutbud - 45%

65%

Totalbetyg

+ Flera lånelösningar + Flera anslutna banker - Ingen information om avgifter - Använder UC

User Rating: 1.82 ( 3 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 0771-323400
Öppet vardagar 8.30 – 18.00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar 10-14

AXO Finans
Svärdvägen 21
182 33 DanderydVillkor

  • Godkänd kreditprövning.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på minst 150 000 kr.
  • Minst 20 år.

 
AXO Finans är en låneförmedlare med ett gott renommé som är godkänd som just låneförmedlare av Finansinspektionen. Att AXO Finans är en låneförmedlare innebär att företaget inte bedriver utlåning i egen regi utan samarbetar med ett antal banker och kreditinstitut för att kunna erbjuda låntagare det bästa möjliga lånet utifrån förutsättningarna i det enskilda fallet.
 
Som låntagare är det praktiskt att använda en låneförmedlare eftersom det enbart krävs en ansökan för att få erbjudanden från flera banker och kreditinstitut. Dessutom tas bara en kreditupplysning.
 
AXO Finans är ett företag med fokus på den skandinaviska marknaden där Norge och Sverige är de två huvudsakliga marknaderna. Det svenska huvudkontoret ligger i Danderyd. De banker och kreditinstitut som företaget samarbetar med är ett tiotal. Bland de mest välkända kan nämnas Santander Bank, Bluestep och Bank Norwegian.
 

AXO Finans tjänster

AXO Finans erbjuder sina potentiella kunder lån av typen blancolån, eller privatlån med ett annat namn. Det handlar alltså om lån utan annan säkerhet än låntagarens löpande betalningsförmåga.
AXO Finans privatlån har en lägsta lånesumma på 5 000 kr och en högsta summa på 600 000 kr.
 
Med den högsta möjliga lånesumman är AXO Finans steget före många av konkurrenterna som erbjuder privatlån på 500 000 kr.
 

 

Priser

AXO Finans är aldrig motpart i ett låneavtal. Det är alltid långivaren i form av en bank eller ett kreditinstitut som är motparten i avtalet.
 
Det är också långivaren som bestämmer räntan och vilka eventuella avgifter som ska betalas löpande och eventuellt också initialt. AXO Finans tar inte ut någon extra avgift för en låneansökan.
 
Med en låneansökan får låntagaren flera låneerbjudanden att ta del av och just att låntagaren går via en låneförmedlare gör i regel att priset för lånen, det vill säga räntan och eventuella avgifter, blir lägre än om låntagaren hade vänt sig direkt till en långivare.