Privatlån hos Advisa

 

Advisa

Recension Advisa av Bank24

Räntor - 86%
Webbplats - 86%
Support/Öppettider - 81%
Tjänsteutbud - 85%

85%

Totalbetyg

+ Många banker anslutna + Endast en kreditupplysning - Använder UC

User Rating: 2.48 ( 32 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 0770-17 50 50
Öppet vardagar 09:00-20:30
Öppet lördagar 14:00-18:00
Öppet söndagar 14:00-18:00
Qred företagslån

Sambla Group AB /Advisa
Strandvägen 5B
114 51, Stockholm
kundtjanst@advisa.seVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 120 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Advisa är en förmedlare av privatlån som har sitt säte i Stockholm. Advisa har på kort tid blivit en aktör att räkna med och en partner att lita på för kunder som antingen vill hitta ett fördelaktigt privatlån för konsumtion eller lösa många små krediter och lån med ett större hopbakslån med en lägre ränta.
 
Advisa är ett svenskt fintech-företag som erbjuder privatpersoner möjligheten att jämföra och ansöka om lån på nätet. Företaget grundades år 2012 och har sedan dess vuxit till att bli ett av Sveriges största kreditföretag.
 
Advisa har som mål att göra det enklare för privatpersoner att hitta det bästa lånet för deras behov. Genom att samarbeta med ett stort antal banker och kreditinstitut kan de erbjuda en bred palette av lånemöjligheter, inklusive privatlån, bil- och bostadslån samt kreditkort.

Företaget har en lättanvänd och intuitiv webbplats där användare kan jämföra och ansöka om lån på några minuter. Advisa har också en stark kundservice och tillhandahåller rådgivning och stöd under hela låneprocessen.

Advisa har utmärkt sig för sin transparens och rättvisa. De har en nolltolerans mot onödigt höga avgifter och räntor, och arbetar aktivt för att se till att alla användare får ett rättvist och konkurrenskraftigt låneerbjudande.
 
Sedan sin start har Advisa hjälpt tusentals svenskar att hitta det bästa lånet för deras behov. Genom sin enkla och tillförlitliga tjänst har de blivit en ledande aktör inom svensk kreditmarknad.
 
I framtiden planerar Advisa att fortsätta sin expansion och erbjuda sina tjänster till fler privatpersoner. Genom att alltid prioritera kundens bästa hoppas de fortsätta vara en pålitlig och tillförlitlig partner för alla lånebehov.

 

Söka lån hos Advisa

Advisa erbjuder sina besökare att helt kostnadsfritt få låneerbjudanden från upp till 40 st banker och andra långivare. Det enda besökaren behöver göra är att fylla i ett föredömligt kort formulär på Advisas webbplats och sedan invänta besked. Normalt får man svar inom 24 timmar. Sedan kan man i lugn och ro jämföra villkor och välja ut den långivare och det erbjudande som känns optimalt.
 
Söka lån hos Advisa är en enkel och smidig process. För att börja, besök deras webbplats och använd lånekalkylatorn för att se vilka lånemöjligheter som är tillgängliga för dig. Du kan ange ditt önskade lånebelopp och löptid, och få en snabb översikt över de lån som passar dina krav.
 
När du har hittat ett lån som du är intresserad av, kan du enkelt ansöka om lånet online. Du behöver bara fylla i dina personuppgifter och lämna information om din inkomst och utgifter. Efter det kommer Advisa att skicka din ansökan vidare till flera av sina samarbetspartners för att se vilket låneerbjudande som är det bästa för dig.
 
Advisa har en hög standard för säkerhet och integritet, så du kan vara säker på att all din information behandlas med den största respekt för din integritet. När du har fått ditt låneerbjudande, har du möjlighet att jämföra det med andra alternativ och besluta om du vill acceptera det eller inte.
 
Så snart du har accepterat ett låneerbjudande, kan du förvänta dig att få pengarna på ditt konto inom några få arbetsdagar. Advisa arbetar ständigt för att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt, så du kan fokusera på att använda dina pengar för det som är viktigast för dig.

Sammanfattningsvis gör Advisa det enkelt och bekvämt att söka lån online. Genom att erbjuda en lättanvänd webbplats, stöd under hela låneprocessen och rättvisa och transparens, är de ett utmärkt val för alla som söker ett lån.

 

Vad kostar det att låna

Advisa debiterar ingenting för att göra arbetet med att administrera en låneförfrågan och skicka ut denna till de banker och kreditinstitut som man samarbetar med. Inte heller den aktör som man bestämmer sig för att låna av tar ut någon extra avgift för att låntagaren har gått via Advisa. Med 40 potentiella långivare, som alla konkurrerar med varandra, blir det ofta så att priset på lånet, det vill säga ränta och eventuella avgifter, ofta blir mycket fördelaktigt.