Privatlån hos Advisa

 

Advisa

Recension Advisa av Bank24

Räntor - 86%
Webbplats - 86%
Support/Öppettider - 81%
Tjänsteutbud - 85%

85%

Totalbetyg

+ Många banker anslutna + Endast en kreditupplysning - Använder UC

User Rating: 2.41 ( 31 votes)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 0770-17 50 50
Öppet vardagar 09:00-20:30
Öppet lördagar 14:00-18:00
Öppet söndagar 14:00-18:00
Qred företagslån

Advisa AB
Regeringsgatan 54
111 56, Stockholm
kundtjanst@advisa.seVillkor

  • Ej skuldsaldo.
  • Svensk medborgare.
  • Årsinkomst på 120 000 kr.
  • Minst 18 år.

 

Advisa är en förmedlare av privatlån som har sitt säte i Stockholm. Företaget grundades 2011, och har på kort tid blivit en aktör att räkna med och en partner att lita på för kunder som antingen vill hitta ett fördelaktigt privatlån för konsumtion eller lösa många små krediter och lån med ett större hopbakslån med en lägre ränta.
 

Tjänster hos Advisa

Advisa erbjuder sina besökare att helt kostnadsfritt få låneerbjudanden från upp till 40 st banker och andra långivare. Det enda besökaren behöver göra är att fylla i ett föredömligt kort formulär på Advisas webbplats och sedan invänta besked. Normalt får man svar inom 24 timmar. Sedan kan man i lugn och ro jämföra villkor och välja ut den långivare och det erbjudande som känns optimalt.
 

 
Advisa erbjuder tre olika typer av låneförfrågningar. De har fått namnen Samla lån, Privatlån och Billån. Det formulär man använder för att skicka in en låneförfrågan ser likadant ut oavsett vilken typ av lån man är ute efter. Emellertid gör Advisa en notering om den önskade lånetypen i sitt utskick till banker och kreditinstitut.
 
Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare. Deras system är automatiserat vilket innebär att du direkt kan följa vilka offerter du får från de anslutna bankerna på ditt konto.

Advisa ser inte bara till att kunderna får de bästa möjliga låneerbjudandena utifrån de aktuella förutsättningarna. Man erbjuder även låneskydd för privatlånet samt en trygghetsförsäkring. Genom att erbjuda dessa tilläggstjänster skiljer sig Advisa något från andra förmedlare av privatlån.
 

Vad kostar det att låna

Advisa debiterar ingenting för att göra arbetet med att administrera en låneförfrågan och skicka ut denna till de banker och kreditinstitut som man samarbetar med. Inte heller den aktör som man bestämmer sig för att låna av tar ut någon extra avgift för att låntagaren har gått via Advisa. Med 40 potentiella långivare, som alla konkurrerar med varandra, blir det ofta så att priset på lånet, det vill säga ränta och eventuella avgifter, ofta blir mycket fördelaktigt.